Pc slaat vast of toont een scherm met strepen

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

defrank1
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: ma 16 okt 2006, 1:45

monitor stuk

Bericht door defrank1 » di 12 jun 2007, 11:16

dat denk ik van niet! op het moment dat hij met strepen komt slaat ie eigenlijk gewoon vast dan hoor je mijn pc in een soort energie zuinige stand gaan!
verder is het zo dat ik indien ik opnieuw opstart de pc en monitor het gewoon weer doet!
thnx Grtz Frank

MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23642
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 12 jun 2007, 20:36

Lijkt wl of er ergens in je hardware iets niet goed zit, mogelijk het geheugen....
Bezoek ook gerust de website https://mandersonline.nl

defrank1
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: ma 16 okt 2006, 1:45

Bericht door defrank1 » vr 15 jun 2007, 11:21

Hoe zou je dat het beste kunnen checken? Zonder nu direct nieuw geheugen te hoeven kopen!
grtz Frank

MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23642
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 15 jun 2007, 17:34

http://oca.microsoft.com/en/windiag.asp

Daar wordt wat aangeboden door Microsoft
Bezoek ook gerust de website https://mandersonline.nl

defrank1
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: ma 16 okt 2006, 1:45

Bericht door defrank1 » di 19 jun 2007, 2:47

Oke thnx ga ik eens kijken!!!!

grtz Frank

defrank1
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: ma 16 okt 2006, 1:45

Bericht door defrank1 » do 21 jun 2007, 14:37

Hallo Pieter daar ben ik dan weer. Ik moet zeggen het lukt me niet om dat te checken met crash analyse. Indien ik het bestand op een cd wil schrijven geeft ie te kennen dat hij het bestaande bestand niet kan openen.
Aangezien ik geen floppy schijf hebt lukt dat ook niet!

Is er een andere weg?

MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23642
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » do 21 jun 2007, 20:37

Voor een CD heb je als extraatje ook Nero of iets dergelijks nosg waarbij je enkele instellingen aanpast.
Bezoek ook gerust de website https://mandersonline.nl

wajang
Beginner
Beginner
Berichten: 52
Lid geworden op: ma 11 aug 2003, 0:27
Locatie: Voorne-Putten
Contacteer:

Bericht door wajang » vr 22 jun 2007, 15:05

Mijn scherm werd zwart met bovenin een heel klein streepje met allerlei kleurtjes.
Na een reset deed ie het weer, maar het kwam toch steeds weer terug.
Totdat een reset niet meer mocht helpen.
Wat bleek? Mijn harde schijf was gecrashed.
Schijf vervangen en alle problemen de wereld uit.

defrank1
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: ma 16 okt 2006, 1:45

Bericht door defrank1 » wo 27 jun 2007, 20:43

Bij mij is het vermoedelijk mijn moederboord heb de pc naar mycom gebracht alwaar ie ook vandaan kwam!! Ze runnen nu nog alle test maar grafische kaart, geheugen dan wel harde schijf deden het allemaal nog goed. Thnx voor de moeite!!

grtz Frank

MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23642
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 27 jun 2007, 23:21

jaaa moederbord was de enigste optie haast nog na dat je eventueel inderdaad dat geheugen had getest....
Bezoek ook gerust de website https://mandersonline.nl

defrank1
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: ma 16 okt 2006, 1:45

nieuw cq oud moederbord

Bericht door defrank1 » di 17 jul 2007, 19:52

nieuw maar dan toch eigenlijk al weer een oud moederbord bij Mycom op de kop weten te tikken en we draaien weer als een zonnetje!! thnx voor alle genomen moeite nogmaals!

Grtz Frank

MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23642
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 18 jul 2007, 20:25

Kijk dat is wel lekker. Hoop voor je dat het ook goed blijft werken, heb persoonlijk wat slechte ervaringen met de Mycom helaas.
Bezoek ook gerust de website https://mandersonline.nl

defrank1
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: ma 16 okt 2006, 1:45

Bericht door defrank1 » vr 27 jul 2007, 9:44

Wat heb je daar voor ervaringen dan?? Bestel jij je spul online Pieter?
grtz Frank

MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23642
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 27 jul 2007, 20:35

Veel bestel ik Online en Mycom ben ik bij in de winkel geweest.
Bezoek ook gerust de website https://mandersonline.nl

Plaats reactie