windows live mail

MSN, Windows & Windows Live Messenger.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
veroon
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 320
Lid geworden op: vr 02 jan 2004, 21:38

windows live mail

Bericht door veroon » za 01 sep 2007, 13:19

Hoi Pieter,

Ik heb al sinds 2 dagen problemen om mijn mail te checken via windows live mail. Hij laadt de site niet, de rest van de sites doen het wel...
Enig idee of er iets mis is met de mail??

Groetjes Veroon

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 01 sep 2007, 20:26

Heb je al eens geprobeerd de tijdelijke internet bestanden weg te gooien??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

veroon
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 320
Lid geworden op: vr 02 jan 2004, 21:38

Bericht door veroon » za 01 sep 2007, 20:58

Ja, die heb ik al geleegd...

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 02 sep 2007, 9:50

OKe dan ben ik bang dat ook jij een van de personen bent die problemen heeft met die nieuwe layout...

Ik weet niet of je iemand weet die wel op zo een layout kan komen??

Ik kan er in iedergeval met Mozilla Firefox wel op komen en zie ineens dat ik 5 GB heb :D ik kan flink gespamed worden al krijg ik op dat adres enkel mail van Micrisift zelf...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

veroon
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 320
Lid geworden op: vr 02 jan 2004, 21:38

Bericht door veroon » zo 02 sep 2007, 19:39

Hoi Pieter,

Na heel wat geneus heb ik iets gevonden op het internet, blijkbaar hebben veel mensen dit probleem en iemand heeft er een oplossing voor, dit is het:

Stap 1 Ga naar je netwerkverbindingen

Stap 2 Rechtermuisknop op de verbinding die je gebruikt 1 keer klikken en naar eigenschappen gaan.

Stap 3 Ga naar je internet-protocol (TCP/IP)en klik op eigenschappen.

Stap 4 Vinkt onderaan het tabblad "De volgende DNS-server gebruiken" AAN en type in het bovendste vak het volgende adres: 208.67.222.222

Stap 5 Druk op ok en start je hotmail opnieuw...

Ik weet niet of jij dit een goeie oplossing vind, maar het werkt wel !!
Misschien dat meer mensen hier iets aan hebben.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 03 sep 2007, 8:47

OKe dan ga je via een andere DNS server werken, moet opzich werken, maar dan lijkt het probleem ergens anders in te zitten.

Weet niet of je het wilt proberen: http://wxp.mandersonline.nl/tip0101.php

Dan gooi je alle opgeslagen gegevens van de DNS weg uit je systeem.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

veroon
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 320
Lid geworden op: vr 02 jan 2004, 21:38

Bericht door veroon » ma 03 sep 2007, 17:08

Ik zie wat je bedoelt, zie er ook een aantal live mail adressen instaan...

Is het beter dan om dit te legen??

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » ma 03 sep 2007, 19:07

veroon @ Zo 02 Sep 2007, 19:39 schreef:Vinkt onderaan het tabblad "De volgende DNS-server gebruiken" AAN en type in het bovendste vak het volgende adres: 208.67.222.222.
Klopt dit voor alle providers? Op het forum van Seniorweb stond dat dit alleen geldt voor KPN (Het Net, Planet etc.) gerelateerde modems.

Ik kan nog prima on-line met IE

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 04 sep 2007, 13:03

linke soep jan.... maar veroon, gooi maar lekker leeg :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

veroon
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 320
Lid geworden op: vr 02 jan 2004, 21:38

Bericht door veroon » do 06 sep 2007, 10:34

Oke, dus dan die andere DNS maar weer veranderen? :roll:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » do 06 sep 2007, 12:20

Jaaa geheel de DNS er uit mikken en het legen van die Cache.

Kijken wat er dan gebeurd :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » za 08 sep 2007, 13:04

Ohh ja, zojuist al bij ander MSN-Hotmail itemgereageerd, kijk maar: viewtopic.php?p=39841#39841

Jan

Plaats reactie