windows messenger werkt niet in vista?

MSN, Windows & Windows Live Messenger.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
marco1304
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 130
Lid geworden op: wo 06 okt 2004, 1:11

windows messenger werkt niet in vista?

Bericht door marco1304 » zo 01 apr 2007, 11:41

hoi ik heb een vraag over messenger 8.1 die ik geinstalleerd heb op windows vista .
Als hij opstart krijg ik de volgende melding en krijg hem dus niet aan de gang.

MESSENGER WERKT NIET MEER
Er is een probleem opgetreden waardoor het programma niet goed meer werkt. Het programma word gesloten en u krijgt een melding als een oplossing beschikbaar is.
Programma afsluiten.

Na dit gedaan te hebben krijg ik de melding :Preventie van gegevensuitvoering (DEP)om u computer beter te beveiligen.
als ik daar naartoe ga om te kijken of ik toestemming kan geven dat hij het gewoon opstart zegt ie dat hij dat niet kan .
Ik hoop dat iemand me kan helpen want ik kom er zelf niet meer verder mee.
b.v.d Marco

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 01 apr 2007, 12:40

Verwijder die Windows Live messenger eens en daaarna opnieuw downloaden/installeren
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
marco1304
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 130
Lid geworden op: wo 06 okt 2004, 1:11

Bericht door marco1304 » zo 01 apr 2007, 23:59

Dat heb ik al een keer of 8 gedaan en dat werkt dus niet het moet een andere reden hebben dat dit gebeurd.
Het lijkt mij iets te zijn in de beveiliging van windows vista maar als ik daarin duik kom ik er maar niet verder mee,ik kan messenger niet de bevoegdheid geven om te draaien zonder problemen.

Ronald
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 347
Lid geworden op: ma 13 dec 2004, 18:18
Locatie: Rijswijk (ZH)

Bericht door Ronald » ma 02 apr 2007, 10:14

Raar geval. Je toch denken dat 2 produkten van de zelfde firma elkaar niet mogen bijten.

Gebruikersavatar
marco1304
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 130
Lid geworden op: wo 06 okt 2004, 1:11

Bericht door marco1304 » ma 02 apr 2007, 20:49

Heel vreemd als ik in veilige modus opstart doet hij het wel gewoon????

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » ma 02 apr 2007, 22:07

Probeer nessenger (vanuit het startmenu) eens op te starten als administrator
(rechter muisknop)

Gebruikersavatar
marco1304
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 130
Lid geworden op: wo 06 okt 2004, 1:11

Bericht door marco1304 » wo 04 apr 2007, 22:15

En hoe kan ik me aanmelden met de administrator account?
Dat is niet hetzelfde als in xp

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 06 apr 2007, 13:45

Nee, maar je gebruikt dan de Administrator rechten alsof je als Administrator bent ingelogd.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie