Probleem met 3.5.3

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
sunny
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: di 02 sep 2008, 9:41

Probleem met 3.5.3

Bericht door sunny » vr 02 okt 2009, 11:04

Ik heb sinds de upgrade naar firefox 3.5.3 regelmatig dat deze een pagina niet opent, heeft iemand een idee hoe dit komt?

Dit staat boven in de adresbalk en verder krijg ik een witte pagina
Afbeelding

Dit is

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probleem met 3.5.3

Bericht door MandersOnline » vr 02 okt 2009, 21:11

Zij hebben ergens een fout gemaakt in de links en met de site.
Jij krijgt steeds een GIF bestand van 1 bij 1 pixel die geen kleur heeft.

Wat ik in ieder geval wil aanraden is even alle internet bestanden te verwijderen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
sunny
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: di 02 sep 2008, 9:41

Re: Probleem met 3.5.3

Bericht door sunny » za 03 okt 2009, 7:35

Dat lijkt wel zo, maar met IE krijg je hem wel gewoon open, en met Firefox niet :? want dit heb ik op meer sites

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probleem met 3.5.3

Bericht door MandersOnline » zo 04 okt 2009, 12:46

kan mischien dan ook iets mis zitten in het profiel.

Kan je eens proberen een nieuw profiel aan te maken en dan te testen:

Start --> Uitvoeren -->typ: firefox -p

druk dan op OK en je kan kiezen voor een nieuw profiel te maken of een profiel te kiezen.

test even en daarna kan er eventueel het een en ander overgezet worden indien dit het probleem oplost, meld me dan even wat je wil doen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
sunny
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: di 02 sep 2008, 9:41

Re: Probleem met 3.5.3

Bericht door sunny » zo 04 okt 2009, 14:04

Dat heb ik ook al geprobeerd maar dat lost het probleem ook niet op.

Ik zie nu wel wat er fout gaat, als je op de link klik zie je dat er een "punt" achter staat achter de url, haal je die weg dan opent hij de pagina wel.

Waarom is dit geen probleem voor IE en wel voor firefox.??

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probleem met 3.5.3

Bericht door MandersOnline » ma 05 okt 2009, 10:42

misschien zoekt firefox net iets verder door dan IE? ik kan het niet verklaren.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
sunny
Beginner
Beginner
Berichten: 66
Lid geworden op: di 02 sep 2008, 9:41

Re: Probleem met 3.5.3

Bericht door sunny » ma 05 okt 2009, 16:36

Ok

Plaats reactie