afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door cobiestooker » di 15 sep 2009, 7:59

hallo, ik ben dit probleem al eens tegengekomen op dit forum maar kan het nu niet vinden. tenminste de oplossing daarvan. Ik heb nu ff 3.5 erop staan, werkt goed, maar ik kan bijv. niet uitloggen op de postbank, of links in een site aanklikken geeft totaal geen reactie..... ik heb hier al eerder iets over gelezen maar kan het niet vinden. Weet iemand wat ik bedoel en hoe ik dit kan verhelpen? alvast bedankt

groetjes Cobie :)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door MandersOnline » di 15 sep 2009, 10:08

Postbank/ING is op te lossen door gewoon venster te sluiten dan meld die zichzelf af ik zal nog even verder kijken naar wat mogelijkheden
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door cobiestooker » di 15 sep 2009, 13:48

ja dat doe ik nu ook al, maar ik kan me bij bijv. hi niet afmelden. Alles sluit ik nu af via het kruisje, maar ik kan ook bijv. een knop niet aanklikken om naar een volgend venster of zo te gaan. Het lijkt wel of firefox iets uit heeft gezet waardoor ik niet meer kan uitloggen op de juiste manier........ ook van tns nipo lukt dat niet, als ik klaar ben met de enquete en dan staat er een knop einde of zoiets dan doet ie niets.....

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door cobiestooker » wo 16 sep 2009, 14:03

weet iemand hoe ik de yahoo toolbar weg kan krijgen. Hij komt niet voor in het lijstje add-ons.......Afbeelding

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door cobiestooker » wo 16 sep 2009, 14:04

o, jee ik had er een printscreen in geplakt, maar dat is niet gelukt zie ik.....jammer nou...

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door MandersOnline » do 17 sep 2009, 10:30

Ik zou als ik jou was even kijken of je wel Java hebt geinstalleerd en die Yahootoolbar kan je verwijderen via Software of als je vista gebruikt Programma's en Onderdelen
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door cobiestooker » do 17 sep 2009, 21:20

MandersOnline schreef:Ik zou als ik jou was even kijken of je wel Java hebt geinstalleerd en die Yahootoolbar kan je verwijderen via Software of als je vista gebruikt Programma's en Onderdelen
IK heb Java(TM) 6 update 15 geinstalleerd. Is dat de goede? Ook in Software vind ik die yahoo toolbar niet..... Misschien moet ik ff 3.5 nog een keertje opnieuw installeren.....

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: afmelden site in ff 3.5 lukt niet

Bericht door MandersOnline » do 17 sep 2009, 22:06

ja dat is de juiste.

Waar heb je de Yahoo toolbar?

Voor je nalles opnieuw installeerd start firefox eens op via: Start -> uitvoeren -> typ: firefox -p

dan kan je even een nieuw profiel aanmaken en testen daarmee kan je uiteindelijk ook terug komen in je oude profiel.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie