Firefox 3.0.5

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Firefox 3.0.5

Bericht door cobiestooker » zo 21 dec 2008, 20:04

Ik heb firefox geupdate en heb nu versie 3.0.5. erop staan, maar volgens mij was de vorige versie in het nederlands en nu is ie ineens weer in het engels. Heeft iemand enig idee hoe ik de nederlandse versie van Firefox kan krijgen?

bedankt groet
Cobie

Gebruikersavatar
boxer2
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 298
Lid geworden op: do 21 okt 2004, 15:59

Re: Firefox 3.0.5

Bericht door boxer2 » zo 21 dec 2008, 21:59

Errare humanum est.

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: Firefox 3.0.5

Bericht door cobiestooker » zo 21 dec 2008, 22:03

sorry, :oops: had gewoon even verder moeten kijken........bedankt...

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Firefox 3.0.5

Bericht door MandersOnline » di 23 dec 2008, 21:01

Cobie als je wilt updaten kan je dat beter even via de Help knop doen :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: Firefox 3.0.5

Bericht door cobiestooker » di 23 dec 2008, 23:35

Hoi Pieter, ik heb geen idee hoe ik die update er ineens in het Engels op heb gekregen, ik zal wel via iets anders geupdate hebben. Inmiddels staat er weer
een nederlandse versie op, stukken beter....... ;)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Firefox 3.0.5

Bericht door MandersOnline » wo 24 dec 2008, 19:44

Je kan op 2 manieren Updaten volledig nieuwe installatie bestand binnen halen of die ik je opgaf, maar het is opgelost.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie