sites in FF openen in IE

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » vr 15 aug 2008, 12:24

geeft niet Pieter, geduld is nog altijd een schone zaak ;) Ik wacht rustig het een en ander af.

groet
Cobie

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » vr 15 aug 2008, 15:19

jaa dankje:)

Heb druk leven haha
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » vr 05 sep 2008, 10:28

Hoi heb al gevonden hoe e.e.a. moet.
groetjes
Cobie

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » vr 05 sep 2008, 16:36

Ben het helemaal vergeten....

Ik ben vanabvond laat thuis meld me dan eventueel nog een keer dat ik er naar kijk...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » vr 05 sep 2008, 20:41

Hoi Pieter, ergens (ik weet niet meer waar) vond ik een soortgelijk probleem, en toen werd er aangeraden om nog een profiel in firefox aan te maken.... dt heb ik gedaan en nu kan ik de addons "gewoon" installeren. Dus ik kan weer naar hartelust spelen met al die leuke dingetjes....

in ieder geval bedankt, en ik begrijp het heel goed hoor, dat je het af en toe hardstikke druk hebt, tenminste als ik zie hoe dit forum bijv. al gegroeid is....
Ik ben al lang blij dat ik ergens met mijn vragen terecht kan en dat er meestal wel iemand is die vrij snel een antwoord heeft, en anders wachten we gewoon even toch?

groetjes en een fijn weekend
Cobie :)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » vr 05 sep 2008, 22:17

ohhh kijk mooi dat je er zelf op die manier uit gekomen bent, maar je bent nu denk ik wel wat dingen kwijt of niet??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » vr 05 sep 2008, 22:38

Ja en dat is eigenlijk wel weer jammer. Nou ja, mijn bladwijzers kan ik exporteren van het ene profiel en importeren van het andere profiel. Alleen de ww die moet ik weer allemaal terughalen.... Nou ja, het is even een beetje puzzelen en af en toe terug naar het "oude" profiel (default).... maar ben blij dat ik erachter gekomen ben, het stomme is alleen dat ik niet meer weet hoe..... :?

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » za 06 sep 2008, 0:31

Start --> Uitvoeren --> typ: firefox -p

Daarmee kan het :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » za 06 sep 2008, 9:05

:idea: Yeah!!!!!!!!! dat was het. bedankt.

cobie :P

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » za 06 sep 2008, 17:56

er is ook een programma die je wachtwoord enzo kan opslaan om het dan ergens anders te importeren.

enige nadeel kan zijn dat die een corruptie mee kan nemen en je weer de klos bent....(Heb het zelf meegemaakt...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » za 06 sep 2008, 20:17

Ach, in het ergste geval moet ik een nieuw wachtwoord aanmaken.......... we zien wel, voorlopig werkt het..... ;)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » zo 07 sep 2008, 11:10

Wat ik zelf als oplossing heb genomen is wel een riskante een aantal creenshots maken van die gehele rot lijst met wachtwoorden die opgeslagen waren, waren er wel enorm veel merkte ik....
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » zo 07 sep 2008, 12:47

hihi heb ik ook al aan zitten denken... of gewoon uitprinten, en als ik ze nodig heb van die lijst afplukken.... maar ja dan is er weinig geheims meer aan, enne idd je bouwt wel een enorme hoeveelheden wachtwoorden op in de loop der tijd.... :?

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » zo 07 sep 2008, 21:37

Printen ukt niet echt tenzij je er een afbeelding van wil printen of het daarna gaat bijhouden
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » ma 08 sep 2008, 0:23

O, kan je zo'n lijst niet uitprinten? ach, dat dacht ik echt, hihi..... nog niet geprobeerd hoor, ik zat zo maar wat te denken......Voorlopig ben ik nog niets tegengekomen waar ik geen wachtwoord van had, dus voorlopig laat ik het maar zo....

Plaats reactie