sites in FF openen in IE

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » za 09 aug 2008, 23:00

Ik weet dat het (voordat ik mijn pc weer opnieuw moest installeren) mogelijk was om een site via FF in IE te openen. Ik kan namelijk niet alle sites in FF lezen... bijv. de online scanners werken niet allemaal in FF en geven als melding dat ze alleen met IE werken.... Maar ik kan die optie niet meer vinden in FF 2.0.0.16.
Weet iemand of die optie nog bestaat en hoe ik die kan vinden? of is het 1 van de 257 add ons?

groet Cobie

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » zo 10 aug 2008, 13:53

Het is een Addon voor FIrefox die je dan moet gebruiken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door Jan_Kol » ma 11 aug 2008, 12:26

cobiestooker schreef:FF 2.0.0.16
Cobie wordt het niet tijd eens een upgrade te doen? Dit is de huidige versie:

Afbeelding

Voor veilig internetten zijn de laatste versies van internetprogrammatuur echt een noodzaak.

Jan

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » di 12 aug 2008, 0:13

Hoi Jan, is dat niet een beta versie? Of is ie al officieel? Ik dacht het van de week al ergens iets over te lezen.....


Pieter, ow, een van de 257 add ons zeker? Nou dan ga ik maar even zoeken, haha :lol: zal ik wel een tijdje bezig zijn..... bedankt heren voor uw hulp

groetjes
Cobie

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door Jan_Kol » di 12 aug 2008, 11:53

Nee Cobie Firefox 3.01 is geen Beta versie, kijk hier maar even.

Jan

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » di 12 aug 2008, 13:33

Hoi Jan, ik heb hem inmiddels erop gezet, was denk ik in de war met een ander programma. Maar wel vreemd dat ik van FF/Mozilla niet een update naar de 3 versie heb gekregen..... Geeft trouwens een wat apart probleem deze nieuwe versie bij het openen van webmail op het werk van mijn echtgenoot. een mededeling van een verlopen certificaat, maar we hebben nooit iets met certificaten gehad...... nou ja, ik hoop niet dat dat steeds terug komt, want mijn echtgenoot is al niet een computerfreak, dus hij vind dit allemaal maar gedoe en vervelend.....

Volgens mij is het wel een stuk verbeterd. Nu nog al die addons doorzoeken naar dat stukje in IE....pff het zijn er wel veel hoor, en ik heb geen idee in welke groep ik dt moet zoeken.... :(

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » di 12 aug 2008, 22:34

kan je een screenshot van die foutmelding van dat certificaat maken Cobie dan kijk ik er even naar
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » di 12 aug 2008, 23:21

Pieter, zal ik doen zodra ie zich weer vertoond........... :shock:
Niets sterkt het ego zoals gelijk hebben.
-Eckhart Tolle-

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » wo 13 aug 2008, 12:47

Ik heb nu een ander probleem in FireFox........ Ik heb de IE tab addon gevonden en geprobeerd te downloaden en te installeren maar daar krijg ik de volgende melding over..

o, ik wil een printscreen plaatsen maar dat kan geloof ik niet.... hoe kan ik je nu laten zien wat voor melding ik krijg?

de tekst is: Firefox kon het bestand op https://addons.modzilla.org/firefefox/d ... 0803fx.xpi niet installeren omdat:
Onverwachte installatiefout. Bekijk de foutconsolelog voor meer details. -203


Wat moet ik hier mee? en die foutconsolelog kom ik ook geen wijs uit. Er staan zoveel meldingen.........

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » wo 13 aug 2008, 19:23

Ik krijg als melding: Adres niet gevonden

Heb je eventueel de link naar de pagina waar je het hebt gedownload of het probeerde
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » wo 13 aug 2008, 19:24

printscreen mag je ook via de mail sturen overigens :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » do 14 aug 2008, 10:47

tja de link, ik probeer hem nu te vinden, maar dat is weer een gezoek. Ik ga je de printscreen even sturen....

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door Jan_Kol » do 14 aug 2008, 20:56

Allereerst de link, werkt niet, er stond namelijk modzilla en niet mozilla; maar als je die d weghaalt ben je er nog niet.

Wat doorklikkende blijken er slechts ruim 5.500 ad-ons te zijn, dus ga er maar voor zitten om uit te dokteren wat voor jou nuttig is.

Jan

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door cobiestooker » do 14 aug 2008, 23:21

Hoi, inmiddels ben ik op het forum van mozilla terecht gekomen en er blijken meerdere mensen hetzelfde probleem te hebben met het installeren van de IEtab addon, ik heb het probleem daar inmiddels ook gemeld, dus ik wacht het daar maar weer even af.... bedankt voor de hulp in ieder geval....als er een reactie komt dan geef ik het hier ook wel even door....

groetjes
Cobie

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: sites in FF openen in IE

Bericht door MandersOnline » vr 15 aug 2008, 10:51

ik heb nog geen kans er iets mee te doen, zal vanavond proberen thuis :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie