firefox

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

firefox

Bericht door mastah » ma 20 aug 2007, 16:45

Hoi pieter ben ik weer ik wil de instellingen van firefox veranderen zodat de pagina,s sneller laden ik heb het ergens gehad maar kan het niet meer terug vinden, ik heb ook hier op de site zitten zoeken maar helaas vandaar dit bericht, kun jij me hier even mee helpen het zal hier zeker wel ergens op het forum staan, maar ik kan het zo snel niet vinden mvg marcl... :wink:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 20 aug 2007, 20:59

Wil je het zelf instellen of wil je het met een plug-in doen?

Moet zeggen dat ik die plug-in zelf niet meer gebruik en dat dat mij in ieder geval betere pagina's oplevert :D
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

Bericht door mastah » ma 20 aug 2007, 21:08

hoi pieter is de pluging het zelfde als ik het zelf in stel, doe de beste maar ten slotte heb jij meer kennis hier van, hier voor heb ik hem handmatig ingesteld en dat was wel een verschil de pagina's werden veel sneller geladen, ik heb het bestand nog gekopieerd maar kan het niet meer terug vinden, dus als ze allebei het zelfde zijn dan maakt het niet uit, maar als er verschil in zit dan stel ik hem liever handmatig in dit werkte toen ook goed mvg marcel... :D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 20 aug 2007, 21:13

Ik heb het even op gezocht:

De aanpassingen aan Firefox worden op de volgende manier aangebracht. In de adresbalk van de browser voert u about:config in. U krijgt vervolgens een reeks instellingen te zien, alfabetisch geordend. In de lijst moet u drie velden aanpassen: bij network.http.pipelining moet de waarde veranderen naar "true", bij network.http.pipelining.maxrequest vult u de waarde 25 in en ook bij network.http.proxy.pipelining moet "true" staan. Ten slotte cre

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

Bericht door mastah » ma 20 aug 2007, 21:41

hoi pieter bedankt voor de moeite ik heb hier voor een andere lijst gehad waar je ook meer de waardes moest veranderen, volgens mij heb jij die toch ook gehad, maar al;s dit voldoende is dan is het ook goed ga even de boel instellen mvg marcel...

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

Bericht door mastah » ma 20 aug 2007, 21:52

mastah @ Ma 20 Aug 2007, 21:41 schreef:hoi pieter bedankt voor de moeite ik heb hier voor een andere lijst gehad waar je ook meer de waardes moest veranderen, volgens mij heb jij die toch ook gehad, maar al;s dit voldoende is dan is het ook goed ga even de boel instellen mvg marcel...
Hoi pieter het werkt weer een stuk sneller, nu moet ik dat ene nog hebben om het netwerk 20% sneller te maken dan moet je ook iets veranderen dit werkt alleen bij win xp pro, weet jij dit misschien ook nog sorry voor al het werk ik zal straks ook gelijk effe een kopie uit printen zodat ik het de volgende keer weer terug kan vinden..

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 21 aug 2007, 22:30

http://wxp.mandersonline.nl/tip0106.php

Dat is de gene die je nu nog zoekt neem ik aan???
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

Bericht door mastah » di 21 aug 2007, 22:40

hoi pieter bedankt dit is precies wat ik zoek als je maar wat geleerd hebt, met de studie gaat het ook goed heb ik laatst gelezen, met mijn zoon gaat het hier ook goed op de laptop na dan die is nu alweer voor de 3de keer kapot binnen een jaar, als het goed is kan ik nu het geld terug vragen of het word een nieuwe laptop, maar hier houid ik je wel even van op de hoogte hoe het is af gelopen...

mvg marcel

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 22 aug 2007, 17:27

Jemineel dat is wel heel vaak, ik heb ook 3x panne gehad met me laptop nu werkt die nog wel, maar ben er flink van genezen zo een ding te kopen...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
mastah
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 167
Lid geworden op: za 21 aug 2004, 13:32
Locatie: mooi achterhoek

Bericht door mastah » di 08 jan 2008, 22:22

zo pieter wel een beetje laat zie ik maar ik zou je op de hoogte houden, de laptop azer heeft die terug gebracht en heeft een nieuwe uit kunnen zoeken voor het zelfde geld, hij heeft nu een acus de nieuwste en deze komt ook beter uit de bus vertelde de verkoper, maar helaas is die met zijn studie ict gestopt hij had er niet veel zin meer in vind het zelf wel jammer, maar hij is voorlopig even aan het werk hij weet nog niet wat die verder wil gaan volgen, als het goed is gaat die augustus weer naar school het is te hopen dat die het dan weet wat het gaat worden..

grt marcel

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 09 jan 2008, 14:13

Jammer, maar goed dat je wel met de laptop er uit gekomen bent.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re:

Bericht door cobiestooker » vr 05 sep 2008, 10:42

[quote="MandersOnline"]Ik heb het even op gezocht:

De aanpassingen aan Firefox worden op de volgende manier aangebracht. In de adresbalk van de browser voert u about:config in. U krijgt vervolgens een reeks instellingen te zien, alfabetisch geordend. In de lijst moet u drie velden aanpassen: bij network.http.pipelining moet de waarde veranderen naar "true", bij network.http.pipelining.maxrequest vult u de waarde 25 in en ook bij network.http.proxy.pipelining moet "true" staan. Ten slotte cre

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: firefox

Bericht door cobiestooker » vr 05 sep 2008, 10:43

Ok, ik heb weer te vroeg gegild.... sorry, ik ben er al.... excuses :oops:

Gebruikersavatar
cobiestooker
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 264
Lid geworden op: vr 14 mei 2004, 0:46
Locatie: Almere
Contacteer:

Re: firefox

Bericht door cobiestooker » vr 05 sep 2008, 10:48

Tja maar dan gelijk de voglende vraag: Hoe sla ik dit op? of blijft dit "gewoon"in zijn geheugen?

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: firefox

Bericht door MandersOnline » vr 05 sep 2008, 16:41

Wat wil je opslaan Cobie?
Op zich slaat die alle adressen op en verder slaat die ook de instellingen op als je aangeeft dat je dat wil onthouden.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie