raar probleem met firefox 2.0

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

raar probleem met firefox 2.0

Bericht door lenno » vr 24 nov 2006, 19:24

hallo pieter

meschien weet jij dit en hoop dat je me kunt helpen
het is bij mij zoo als ik surf met firefox de 2.0 versie dan wil ik wat zoeken of een site bekijken dan krijg ik op eens een wite pagina te zien en het rare is dat mijn msn en downloads het gewoon blijven doen en ik zit achter een draaslood proxy server dus dat is mijn internet ik weet me geen raad meschien kan jij me vertellen wat ik moet doen of ik het meschien aan mozilla moet melden en waar en hoe ik de fout kan vinden

gr lenno

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 24 nov 2006, 19:41

Specifieke pagina's?

Wil dan wel weten welke dan kan ik ook kijken en probeer als je zo een site bezoekt met Mozilla Firefox daarna die site ook eens met Internet Explorer te bekijken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 24 nov 2006, 19:56

MandersOnline @ Vr 24 Nov 2006, 18:41 schreef:Specifieke pagina's?

Wil dan wel weten welke dan kan ik ook kijken en probeer als je zo een site bezoekt met Mozilla Firefox daarna die site ook eens met Internet Explorer te bekijken.
en dat is het raare juist dan doet die het wel het lijkt er op dat firefox het soms blokeert ofzoo dan da 10 keer proberen lukt het weer maar dan ben je wel lekker bezig en dan verschijnt de wite pagina op welke link ik ook klik volgens mij is er iets fout aan firefox maar ja ik ben geen programeur dus kan het niet fixen

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 24 nov 2006, 19:59

Al een keer alle tijdelijke bestanden opgeruimd??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 24 nov 2006, 20:01

MandersOnline @ Vr 24 Nov 2006, 18:59 schreef:Al een keer alle tijdelijke bestanden opgeruimd??
ja alles gedaan en ww ook gewist maar niks helpt en het is niet elke keer maar afentoe maar als het gebeurt is het wel heel iri dus vandaar

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 24 nov 2006, 20:02

Dan wil ik even kijken welke versie van Flash heb je en welke van Java??

Eventueel proberen we een reset van je Mozilla Profiel want ben je geupgrade van 1.5 naar 2.x?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 24 nov 2006, 20:05

MandersOnline @ Vr 24 Nov 2006, 19:02 schreef:Dan wil ik even kijken welke versie van Flash heb je en welke van Java??

Eventueel proberen we een reset van je Mozilla Profiel want ben je geupgrade van 1.5 naar 2.x?
oke dan waar vindt ik welke versie van java en die van flash en ik heb gewoon die 2.0 geinstaleert dus weet niks van 1.5 van firefox

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 24 nov 2006, 20:10

Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 24 nov 2006, 20:23

MandersOnline @ Vr 24 Nov 2006, 19:10 schreef:http://www.java.com/nl/download/install ... detect=jre

Dat is voor Java

viewtopic.php?t=3939

Voor Flash
oke dan bedankt

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 24 nov 2006, 20:26

Succes en ik hoor graag welke versies je hebt.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 24 nov 2006, 23:50

MandersOnline @ Vr 24 Nov 2006, 19:26 schreef:Succes en ik hoor graag welke versies je hebt.
van java heb ik deze versie 1.5.0 (build 1.5.0_09-b01)

en van flash weet ik niet waar je dat moet zoeken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 25 nov 2006, 10:01

Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » za 25 nov 2006, 20:32

MandersOnline @ Za 25 Nov 2006, 9:01 schreef:http://www.adobe.com/cfusion/knowledgeb ... d=tn_15507

Dat is de Link.
oke dan at heb ik gedaan van morgen maatr had het vanmiddag weer de wite pagina ik denk dat het echt aan firefox ligt maar ik weet het niet dan maar wachten of de nieuwe versie ik had wel gehoort dater al weer 2 lekken in firefox 2.0 zitten maar weet het niet zeker

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 26 nov 2006, 0:31

Ja zit een lek in Firefox die ook in Internet Explorer zit
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » zo 26 nov 2006, 2:00

MandersOnline @ Za 25 Nov 2006, 23:31 schreef:Ja zit een lek in Firefox die ook in Internet Explorer zit
oke maar maken ze die niet dan ik bedoel ik heb geen zin in hackersin mijn comp dooer firefox dus wat moet ik dan doen eigelijk

Plaats reactie