firefox 2x ?

Alle producten van Mozilla, zoals Firefox, Thunderbird enz...

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
FreduitLimburg
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 268
Lid geworden op: di 17 feb 2004, 16:55

firefox 2x ?

Bericht door FreduitLimburg » di 08 feb 2005, 12:48

Hoi, ik heb iets raars aan de hand met mijn firefox browser
ik klik er op, toen vroeg ie default of default user, ik heb 1 van de 2 aangeklikt gaf ie aan, already active, toen maar die andere aangeklikt maar heb nu in 1x heel andere favorites
dus met andere woorden, ben enkele bookmarks kwijt omdat ik schijnbaar op een andere firefox zit
hoe te corrigeren ?
Met vriendelijke groetjes uit Limburg
Fred

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 08 feb 2005, 13:45

Ja je had ergens een Proces Firefox.exe draaien die had je moeten beeindigen alleen dat wist je niet, nu heb je gekozen voor een nieuw profiel.

ik ga er even naar zoeken
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 08 feb 2005, 14:00

Je druk even rechter muisknop op de snelkoppeling van Firefox en zegt dan Eigenschappen.

Dan zie je de link naar Filezilla staan, die kopieer je geheel inclusief de " "

Dan ga je naar: Start - Uitvoeren - Plak de tekst en typ er achter -p inclusief een Spatie

Daarna druk je op OK en start Firefox als het goed is op met de keuze voor je Profiel.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

FreduitLimburg
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 268
Lid geworden op: di 17 feb 2004, 16:55

Bericht door FreduitLimburg » di 08 feb 2005, 15:46

jaaah, ik heb ze weer, dus geen week afwezigheid van pieter bij de babbelbox van bedrock
als je het dus bekijkt kan je voor iedere gebruiker een eigen profiel aanmaken
is er trouwens een makkelijke manier om de engelstalige versie van firefox om te zetten naar de nederlandstalige of moet je eerst de engelse verwijderen (incl bookmarks) ?
Met vriendelijke groetjes uit Limburg
Fred

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 08 feb 2005, 15:52

Als ik het me goed herinner moet je even de Profielen opslaan en dan de engelse verwijderen en de belangrijkste bestanden opslaan, zoals de bookmarks....


C:\Documents and Settings\***GEBRUIKERSNAAM**\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie