office 2010 foutcode 1920

Algemeen over alle versies van Office.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
doghouse
Beginner
Beginner
Berichten: 2
Lid geworden op: do 08 mar 2012, 14:08

office 2010 foutcode 1920

Bericht door doghouse » wo 05 dec 2012, 17:22

Hallo Pieter

Als ik probeer office 2010 te installeren krijg ik op 3/4 deze melding:

fout 1920
Office Software Protection Platform-service osppsvc. niet starten.

Ken je dit en wat moet ik doen om dit op te lossen

groet
Dutchwarrior(onder mijn eigen login lukt het niet om in te loggen)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: office 2010 foutcode 1920

Bericht door MandersOnline » wo 05 dec 2012, 17:47

Als je even wat gegevens stuurt van je account zorg ik dat ik hem zo weer recht trek dat je er weer in kan komen.

Kan je aangeven of je eventueel geprobeerd hebt met de optie installeerd als Administrator in gevallen als Windows Vista en Windows 7 wil dat nog wel eens iets oplossen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: office 2010 foutcode 1920

Bericht door MandersOnline » wo 05 dec 2012, 23:29

Ik kreeg als reactie dat je Windows XP gebruikt. Is deze geheel up to date?

Heb je verder nog oudere offiie versies er op staan die kunnen ook conflicten geven.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

doghouse
Beginner
Beginner
Berichten: 2
Lid geworden op: do 08 mar 2012, 14:08

Re: office 2010 foutcode 1920

Bericht door doghouse » vr 07 dec 2012, 14:33

xp is up to date ,heb zelfs een office cleaner er over heen gegooid,volgens mij komt het probleem uit het feit dat de gebruiker ook de admin is .

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: office 2010 foutcode 1920

Bericht door MandersOnline » ma 10 dec 2012, 21:23

Je zou dan een tijdelijk account kunnen aanmaken en kijken of dat dan wil werken, zou volgens mij niet zo moeten zijn...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie