Outlook standaard telefoonnummer

Algemeen over alle versies van Office.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Outlook standaard telefoonnummer

Bericht door Pipo » za 10 mar 2007, 18:33

Pieter,

Weet jij misschien hoe ik in Outlook kan aangeven welk telefoonnummer van een contactpersoon als standaardnummer moet worden gebruikt?

Groeten

Pipo :D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 10 mar 2007, 22:00

Met welke Office versie ben je nu bezig Pipo??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » za 10 mar 2007, 23:13

2007 :D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 11 mar 2007, 14:05

Ik zal eens voor je gaan kijken weet niet of het me gaat lukken, maar roep me mnaar als ik niet reageer soms heb ik te veel aan me kop en vergeet ik dingen...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » zo 11 mar 2007, 15:34

Ik blijf wel roepen.
:D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 11 mar 2007, 21:41

Ik ben wezen kijken en steeds pakt die als standaard die van je werk...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » zo 11 mar 2007, 21:44

Ja en bij me telefoon kan ik kiezen welk nr het standaard nr moet zijn.
Ik heb outlook en me telefoon gesynct.
Nu staan er overal verkeerde nrs in de telefoon als standaard.
Ik kan ze wel allemaal handmatig aanpassen.
maar ik zou dat graag via outlook doen.
Dan heb ik het probleem in de toekomst ook niet meer.
:D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 11 mar 2007, 21:46

Jaaaa ik ken het me indenken, maar in outlook pakt die als eerste werk, ik had ook het lijstje omgezet bij het testen maar dan pakt die vreemd genoeg weer werk als standaard...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » zo 11 mar 2007, 22:38

Tja En nu maar hopen dat iemand een idee heeft.
Googlen hielp ook al niet
:D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 12 mar 2007, 23:10

Microsoft product he die schermen alles af dus komt het niet bij de concurrent voor in de zoek resultaten ;)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » di 13 mar 2007, 10:45

:cheesygrin:

Plaats reactie