spellingcontrole

Algemeen over alle versies van Office.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
rendier
Beginner
Beginner
Berichten: 42
Lid geworden op: wo 29 sep 2004, 12:40

spellingcontrole

Bericht door rendier » ma 06 jun 2005, 14:18

Hallo, Als ik een brief type in words en dan vervolgens de spellingcontrole wilt uitvoeren dan krijg ik een mededeling dat er een fout is opgetreden...
Wilt u verzenden ja nee.
Ik kan totaal geen gramatica controlen uitvoeren.
Weet iemand hoe ik dit kan oplossen.

groetjes,

aart

rendier
Beginner
Beginner
Berichten: 42
Lid geworden op: wo 29 sep 2004, 12:40

Bericht door rendier » ma 06 jun 2005, 14:22

Even een na bericht.

Als ik naar Extra en dan opties gaat dan krijg ik ook een fout melding en hij sluit words gelijk af.

aart

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 06 jun 2005, 14:43

zoek eerst het bestand: Normal.dot

Die weggooien en Word opnieuw opstarten.

Is het overigens bij 1 document of meerdere?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rendier
Beginner
Beginner
Berichten: 42
Lid geworden op: wo 29 sep 2004, 12:40

Bericht door rendier » ma 06 jun 2005, 15:59

Heb ik geprobeerd maar zonder succes.
Ik ben naar start en dan zoeken niets gevonden.

Ik had gehoopt dat ik de oplossing had maar te vroeg gejuigd.
Bij help zah ik een optie analyseren en herstellen.
Heb ik laten doen kreeg een melding dat msioff9.mof niet gevonden was.
Die weer terug gezet er stond nog eentje op mijn pc. Maar het mocht niet baten.

aart

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 06 jun 2005, 16:08

Probeer eens een herinstakllatie van Je Office programma's
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rendier
Beginner
Beginner
Berichten: 42
Lid geworden op: wo 29 sep 2004, 12:40

Bericht door rendier » ma 06 jun 2005, 16:11

Ga ik nog een keertje doen.

Heb ik al een keer gedaan maar het kan geen kwaad voor nog een keer.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 06 jun 2005, 16:13

Maar betreft het 1 of meer documenten??

Want ik heb al vaak zat meegemaakt dat het aan het documentje lag
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rendier
Beginner
Beginner
Berichten: 42
Lid geworden op: wo 29 sep 2004, 12:40

Bericht door rendier » ma 06 jun 2005, 16:32

Nee, Het is bij alle documenten. Ook als ik net een brief getype heeft dan is het ook.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 06 jun 2005, 16:33

dan zou ik bijna denken dat het aan je taal bestanden ligt, welke versie heb je
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rendier
Beginner
Beginner
Berichten: 42
Lid geworden op: wo 29 sep 2004, 12:40

Bericht door rendier » ma 06 jun 2005, 17:03

Hoera op gelost. :lol: :lol:

Nu wel gelukt met eerst verwijderen en dan op nieuw instaleren.
Waarom nu wel weet ik ook niet maar hij doet het weer.

Bedankt voor de medewerking,

aart

Plaats reactie