een probleem

Algemeen over alle versies van Office.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » do 02 dec 2004, 20:55

een opmerking welke server zette je neer om te kunnen uploaden?

Mogelijk zit daar je fout wel.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » do 02 dec 2004, 23:20

ja ik denk dat ik het verkeerd vermeld maar ben maar een huis tuin en keuken huisvrouw computer fornaat ..
maar ik zoek wel nog iets om wat te uppen das wel zo .....

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » do 02 dec 2004, 23:31

Ja oke, dat vat ik, maar je hebt een FTP programma, welk adres moest je invullen of vulde je er voor in.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » wo 08 dec 2004, 19:11

het ging om de site spymac

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 08 dec 2004, 21:52

Maar lees net dat het op meerdere FTP's is dit probleem.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » wo 08 dec 2004, 22:13

weet je een nieuwe ftp voor me mischien ?
erg hoor dit kom er niet uit nee

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 08 dec 2004, 22:17

FTP waar je op kan proberen in te loggen??

Heb je verder nog een andere PC thuis en zit je direct op internet aangesloten of dat niet??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » wo 08 dec 2004, 22:24

nee sorry heb ik niet ............
je word er ziek van he hier zo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23654
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 08 dec 2004, 23:34

ik niet hoor, maar probeer een oplossing te vinden, maar je zit dus gewoon direct aan je modem vast, wat ik je dan wil vragen zet je modem eens uit en weer aaan na een kwartiertje, soms is dit een oplossing.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » do 09 dec 2004, 9:56

werkte ook niet raar toch he zoiets zit ernu al weken me en kom er niet uit ........................................

Plaats reactie