outlook 2003

Algemeen over alle versies van Office.

Moderator: MandersOnline

andre
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 470
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 16:59

Bericht door andre » ma 01 nov 2004, 22:44

hey pieter zou het mogelijk kunnen zijn dat outlook automatiche opstart in postvak in als ik hem aanklik
Een expert is iemand die steeds meer weet over steeds minder.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 01 nov 2004, 22:50

Ja dat kan, kom je nu ergens anders in uit dan?

en zo ja waar kom je dan in uit??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

andre
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 470
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 16:59

Bericht door andre » di 02 nov 2004, 21:42

ik heb wat aangevinkt maar om nu te zeggen wat ik zou het echt niet meer weten maar verlopig start hij in zijn postvak in op
Een expert is iemand die steeds meer weet over steeds minder.

andre
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 470
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 16:59

Bericht door andre » di 02 nov 2004, 21:55

maar waarom krijg je iedere keer opnieuw de vraag of je wachtwoord wel goed is, teminste je krijg iedere keer dat schermpje voor je neus waar je het wachtwoord en de gebruiker kan invullen terwijl ik dus duidelijk aanvink wachtwoord opslaan.
Een expert is iemand die steeds meer weet over steeds minder.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 03 nov 2004, 0:20

Dat laatste is een probleem met je mailserver, even zeggen dat die je wachtwoord moet opslaan zou moeten werken, maar mocht het niet baten maak je account voor het binnen halen van dat maio adres even opnieuw aan in je outlook en mocht dat niet baten is er een storing denk ik bij je provider.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

andre
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 470
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 16:59

Bericht door andre » zo 07 nov 2004, 16:37

beide accounts verwijderd en opnieuw geinstaleerd en het probleem is verdwenen,dus hier kan een slotje op.

thx.
Een expert is iemand die steeds meer weet over steeds minder.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 07 nov 2004, 16:38

oke mooi op slot hierbij :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gesloten