aparaatbeheer

Als je het niet weet gooi het hier in. Het word dan netjes naar de plaats vervoert.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

aparaatbeheer

Bericht door theo » di 27 aug 2013, 9:15

hallo ik wil even wat vragen.bij mijn apparaatbeheer staat bij wanminiport ip een vraag teken. ook bij wanminipoort ipv6.en bij minipoort network monitor. klik ik op stuurprogammas bijwerken staat er stuurprogamma,s voor apparaat zijn bij gewerkt.dat doen ze bij alle drie.maar toch blijven vraag tekens bij staan.hoe kan ik dit oplossen .kan ze ook niet verwijderen..gebruik windows 8
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: aparaatbeheer

Bericht door MandersOnline » di 27 aug 2013, 10:01

Als het goed is kan je ook even een Dubbel klik doen op de betreffende icoontjes en heb je wat meer informatie met een foutcode, kan je die zo even nagaan?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: aparaatbeheer

Bericht door theo » di 27 aug 2013, 10:20

hoi ik zie dit staan. Dit apparaat werkt niet goed omdat Windows de voor dit apparaat benodigde stuurprogramma's niet kan laden. (Code 31)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: aparaatbeheer

Bericht door MandersOnline » di 27 aug 2013, 10:52

Ik denk dat het verstandig is dan even te gaan zoeken naar de drivers van de fabrikant van je moederbord/Computer.
Dan nog wel even de vraag werkte het eerder wel zonder problemen?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: aparaatbeheer

Bericht door theo » di 27 aug 2013, 11:19

hoi ik wil even melden dat het probleem waarschijnlijk verholpen is heb een fix gedaan van microsoft zie nu niks meer staan .maar bedankt voor de snelle hulp.
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: aparaatbeheer

Bericht door MandersOnline » di 27 aug 2013, 16:11

Welke Fix was dat?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: aparaatbeheer

Bericht door theo » di 27 aug 2013, 17:26

ik heb het hier mee gedaan.http://support.microsoft.com/mats/hardw ... roblems/nl ik hoor het nog wel of het goed is
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: aparaatbeheer

Bericht door MandersOnline » do 29 aug 2013, 14:58

Lijkt me een prima oplossing kunnen anderen hun voordeel mee doen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie