windowblinds

Als je het niet weet gooi het hier in. Het word dan netjes naar de plaats vervoert.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

windowblinds

Bericht door pluut » wo 24 nov 2010, 14:18

hallo

ik heb windows7 maar krijgwindowsblinds niet draaiend en volgens mij is die wel voor 7
wilde christmas time theme instaleren als theme maar keijg niet aan de gang
weet iemand hioe ik deze wel werkendkrijg heb hem bij stardock weg

hoop weer iets te horen

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: windowblinds

Bericht door MandersOnline » wo 24 nov 2010, 14:41

Ik neem aan dat je de meest recente versie van het programma hebt die is geschrikt voor windows 7.

Verder weet ik niet of die Theme wel geschikt is voor windows 7.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: windowblinds

Bericht door pluut » wo 24 nov 2010, 14:54

welke versie bedoel je van windows7 of die blinds

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: windowblinds

Bericht door MandersOnline » wo 24 nov 2010, 23:15

De blinds als je de meest recente versie hebt is die geschikt voor windows 7.
maar waar gaat het exqact mis? bij de installatie van de Theme of eerder al?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: windowblinds

Bericht door pluut » do 25 nov 2010, 13:06

heb de nieuwste versie van blinds en alles gaat eigenlijk goed totdat ik een nieuw thema aanvink dan krijg ik melding vanies met mycolors die werkt met blinds nou heb die maar gedaan en die werkt alleen met 1 thema enkrijg ook nietmeer thema;s erin (die thema heet think green )maar die is waarschijnlijk nodig met blinds ,maar krijg verder geen foutmeldingen ofzo
nou ja neus nog wel even verder mocht je nog iets weten dan hoor ik hetwel

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: windowblinds

Bericht door pluut » do 25 nov 2010, 13:37

heb blinds eraf gegooid die vroegsteeds iets met mycolors ook die gedaan maar kreeg maar 1 thema en nu thememanager gepakt en werkt tot zover,dat als ik een nieuwe thema wil doen dan en aanklik zie ik wel de voorbeeld hoe die zou moeten worden maar zo gauw ik op apply klik krijg ik deze melding en daar snap ik niet veel van jullie misschien???

Afbeelding

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: windowblinds

Bericht door MandersOnline » vr 26 nov 2010, 13:44

Als ik het zo lees staat er iets als dat deze template geen eerdere versies dan de officiele windows 7 versie ondersteunt.

Wat kan zijn is dat je toch een andere theme moet uitkiezen of even je wndows versie nakijken, maar dat lijkt me sterk dat die niet de juiste is.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie