zylom problemen

Als je het niet weet gooi het hier in. Het word dan netjes naar de plaats vervoert.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
anne61
Beginner
Beginner
Berichten: 5
Lid geworden op: ma 25 okt 2010, 19:09

zylom problemen

Bericht door anne61 » ma 25 okt 2010, 19:23

Hoi,

Ik heb een probleem met mijn zylomspelletjes.
Deze zijn ontstaan sinds ik Windows 7 heb.

Het probleem is dat het spel heel klein wordt weergegeven. Normaal is het zo dat het spel opend in een zwart scherm en daarin moet dan het spel verschijnen. Maar sinds ik Windows7 heb opend het spel in een klein gedeelte van dit scherm en kan ik het niet meer spelen. Daar is het veel te klein voor.
Ook op een andere site opende een spel in Java erg klein.

Waar ligt dit aan en ik hoop dat je een oplossing voor me hebt.

Ik ben niet erg goed in computer dingen dus ik hoop dat het simpel opgelost kan worden.

O ja ik heb de nieuwste Java versie.

Anneke

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: zylom problemen

Bericht door MandersOnline » di 26 okt 2010, 13:34

Opties:

Druk op je toetsenbord de CTRL of Controltoets in.
Vervolgens met je scrolwiel van je muis even scrollen als het mee zit veranderd het.

Wat ook kan is eventueel je browser waarmee je dat bezoekt eens inwisselen voor test met een ander.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

anne61
Beginner
Beginner
Berichten: 5
Lid geworden op: ma 25 okt 2010, 19:09

Re: zylom problemen

Bericht door anne61 » di 26 okt 2010, 15:25

De eerste optie verandert alleen het speelscherm in grootte. Het spelletje blijft net zo klein.

En een andere browser; kan je zomaar 2 browsers op je pc hebben die je afwisselend gebruikt.

Ja, sorry hoor je hebt met een beetje digibeet temaken.

Groet,

Anneke

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: zylom problemen

Bericht door Timelord » wo 27 okt 2010, 12:33

Je hebt het waarschijnlijk over een dosbox.

Ik weet niet of het via de snelkoppeling kan, of dat je het programma zelf moet hebben, maar doe rechtsklik en kijk dan bij eigenschappen of daar iets staat over compatibiliteit.
Zet deze op XP.

anne61
Beginner
Beginner
Berichten: 5
Lid geworden op: ma 25 okt 2010, 19:09

Re: zylom problemen

Bericht door anne61 » wo 27 okt 2010, 15:37

dosbox???

Sorry, Timelord maar dat begrijp ik echt niet.


anne61
Beginner
Beginner
Berichten: 5
Lid geworden op: ma 25 okt 2010, 19:09

Re: zylom problemen

Bericht door anne61 » do 28 okt 2010, 16:19

Aan dosbox heb ik ook niets.

Ik heb mijn beeldgrootte op 125% staan. Anders is alles te klein weergegeven. Alles wordt dan inderdaad groter, behalve het zylom spel zelf. Die blijft klein in een groter zwart scherm.

Wie kan me helpen, ik ben geloof ik, verslaafd aan die spelltjes.

Anneke

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: zylom problemen

Bericht door MandersOnline » vr 29 okt 2010, 22:46

Ik gebruik dat spul niet, maar moet je dan iets downloaden en installeren.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

anne61
Beginner
Beginner
Berichten: 5
Lid geworden op: ma 25 okt 2010, 19:09

Re: zylom problemen

Bericht door anne61 » za 30 okt 2010, 18:11

Nee, alleen moet je java hebben. En daar heb ik de nieuwste versies van.

Plaats reactie