internet sites vastzetten

Algemeen over alle Windows versies.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

internet sites vastzetten

Bericht door pluut » ma 02 mei 2011, 21:40

hallo

als ik een veel geopende internet site heb dan komt die als ik bij ie icoon links onderin de rechtermuisknop klik in het rijtje te staan
nu is dat ineens weg heb dezelfde site wel 10 keer geopend maar komt er niet te staan ook het pinnetje die je erachter zet(dan zet je hem zogenaamd vast)krijg ik niet te zien ,.weet iemand wat het probleem kan zijn??onthoud die de site misschien niet die ik bezocht heb??
hoop iets te horen

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: internet sites vastzetten

Bericht door MandersOnline » di 03 mei 2011, 14:28

Dat gaat Om Internet Explorer 8 in Windows 7?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: internet sites vastzetten

Bericht door pluut » di 03 mei 2011, 16:00

ja internet explorer 8 in windows 7
kan de site alleen vast makewn aan startmenu maar niet onder die ie icoon

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: internet sites vastzetten

Bericht door MandersOnline » di 03 mei 2011, 22:55

Als je een andere optie in de taakbalk op dezelfde manier benaderd staat er dan wel wat?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: internet sites vastzetten

Bericht door MandersOnline » di 03 mei 2011, 23:00

Ik heb even iets getest, ben eerste deel gaan volgen van tip: http://www.mandersonline.nl/windows7/tip010

Vervolgens gegaan naar tabblad: Menu Start
Heb er gedrukt op: Aanpassen
Onderin staat: Aantal recente items dieworden weergegeven in Jump Lists

Deze paste ik even voor de test aan naar 0 en ik heb dan niks meer staan kan ook niks Pinnen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: internet sites vastzetten

Bericht door MandersOnline » di 03 mei 2011, 23:25

Misschien heel handig, ik heb er meteen een uitgewerkte tip van gemaakt.
http://www.mandersonline.nl/windows7/tip033
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: internet sites vastzetten

Bericht door pluut » wo 04 mei 2011, 7:59

nou ik heb gedaan wat je omschreef maar staat er nog niet hoor heb het wel altijd gehad
kan het iets te maken hebben met dat ik geschiedenis uit heb gezet of zoiets,
het was altijd erg handig

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: internet sites vastzetten

Bericht door MandersOnline » wo 04 mei 2011, 10:54

Ja dat heeft van doen met geschiedenis want daaruit halen ze die statistieken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: internet sites vastzetten

Bericht door pluut » wo 04 mei 2011, 11:44

oke nou dan zal ik eens verder kijken hoe ik het weer voor elkaar krijg

(enig idee welke geschiedenisd ik aan moet zetten van ie zeker???

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: internet sites vastzetten

Bericht door MandersOnline » wo 04 mei 2011, 14:45

Ja die van IE zelf inderdaad.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: internet sites vastzetten

Bericht door pluut » wo 04 mei 2011, 16:24

oke ja heb ik gedaan maarzal wel wat anders aan de hand zijn want heb het er nog niet staan
doe jij aan logjes bekijken??

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: internet sites vastzetten

Bericht door MandersOnline » wo 04 mei 2011, 16:31

Ik bekijk wel logs. Maar bij mij staan er nu al wel enkele pagina's tussen die ik heb bekeken verder dus kan nog ergens anders aan liggen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
pluut
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 323
Lid geworden op: ma 21 aug 2006, 9:52
Locatie: groningen

Re: internet sites vastzetten

Bericht door pluut » wo 04 mei 2011, 16:43

oke ja ik heb ook idee dat er iets anders is omdat de rest wel goed opend nou kijk eerst nog wel even

Plaats reactie