windows7

Algemeen over alle Windows versies.

Moderator: MandersOnline

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

windows7

Bericht door theo » ma 15 mar 2010, 19:52

hallo ik heb windows 7 home op m,n pc staan. ik heb windows backup gedaan .en als ik op de dvd+RW klik zie ik dat hij update,s gedaan heeft.ik laat hem 1 keer pm backup doen.nu zie ik het vlaggetje van onderhoud centrum .zie ik dat hij moet backuppe.ik doe de dvd erin maar nu vraagt hij iedere keer de dvd er in moet doen maar die zit er al in.waar kan dat aan liggen.

groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: windows7

Bericht door MandersOnline » di 16 mar 2010, 20:53

ik heb zo geen idee welke dvd die vraagt, maar welke heb je er in gedaan een nieuwe of de bestaande?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: windows7

Bericht door theo » di 16 mar 2010, 21:01

hoi ik heb de bestaande erin gedaan toen ik de eerste keer een backup maakte.maar al ik die backup verwijder en ik wil opnieuw backuppe geeft hij ook aan dvd erin doen terwijl hij erin zit

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: windows7

Bericht door Timelord » wo 17 mar 2010, 9:15

Stop er eens een lege in.

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: windows7

Bericht door theo » wo 17 mar 2010, 12:41

hoi als ik een lege erin doe. die niet gebruikt is doet hij het gewoon.

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: windows7

Bericht door Timelord » wo 17 mar 2010, 13:12

Dan is die andere die je gebruikt dus niet leeg.
Iets misgegaan bij het verwijderen of zo denk ik.

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: windows7

Bericht door theo » wo 17 mar 2010, 14:03

hoi als ik kijk als ik de cd of dvd erin doe geeft hij aan dat ie leeg is en ik doe hem nog formateren.

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: windows7

Bericht door Timelord » wo 17 mar 2010, 14:31

Heel raar inderdaad. Misschien is de schijf te vaak geformatteerd ? dat de TOC table defect is of zo ?

marcelv1
Vipper|Vip heer|Vip dame
Vipper|Vip heer|Vip dame
Berichten: 982
Lid geworden op: ma 06 okt 2003, 9:28

Re: windows7

Bericht door marcelv1 » wo 17 mar 2010, 14:39

dvd formateren? dan is ie gelijk vol.

of gebruik je wel een dvd-rw? alleen een rw kan je vaker gebruiken.
Groetjes,

Marcel 8)

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: windows7

Bericht door theo » wo 17 mar 2010, 16:59

hoi ik gebruik dvd+RW .als ik een backup maak krijg ik deze melding.theo-pc-16-03-2010

plaats het medium met de boven staande naam d:\ om een backup te maken van nieuwe bestanden of van bestanden die sinds de vorige backup zijn gewijzigd u kunt ook een leeg medium plaatsen

als het medium tijdelijk niet beschikbaar is.

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: windows7

Bericht door theo » vr 19 mar 2010, 21:21

hoi ik hoop dat je nog antwoord geeft wat ik op 17 maart 15.59 schreef dan weet ik of ik zelf iets fout doe.

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: windows7

Bericht door Timelord » vr 19 mar 2010, 22:19

Je geeft zelf aan dat een nieuwe dvd het wel doet. Lijkt me dan een duidelijk antwoord: die dvd is niet meer in orde.

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: windows7

Bericht door theo » za 20 mar 2010, 1:41

hoi maar ik heb al 3dvd gebruikt en daar doet hij het zelfde bij.ik gebruik dvd+rw van philips.

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: windows7

Bericht door Timelord » za 20 mar 2010, 9:38

Hoe kan het dan dat je eerst dit als antwoord gaf ?
hoi als ik een lege erin doe. die niet gebruikt is doet hij het gewoon.
Zo worden wij op het verkeerde been gezet. ;)

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: windows7

Bericht door theo » za 20 mar 2010, 11:14

hoi ik heb de backup op 1x permaand gezet voor een nieuwe backup.dan krijg ik de melding backup maken en als ik de dvd erin doe waar mn, eerste backup op staat dan geeft hij aan .theo-pc-16-03-2010

plaats het medium met de boven staande naam d:\ om een backup te maken van nieuwe bestanden of van bestanden die sinds de vorige backup zijn gewijzigd u kunt ook een leeg medium plaatsen

als het medium tijdelijk niet beschikbaar is.dus hij kan hem niet overschrijven.sorry als ik jullie op verkeerde been gezet heb is niet de bedoeling ik beschrijf het waarschijnlijk dan niet goed .hoop dat dit beter is voor jullie.nogmaals m,n excuses

groetjes theo

Plaats reactie