apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Algemeen over alle Windows versies.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door maitre » di 03 nov 2009, 10:51

hallo
ik kwam er achter toen ik een emailadres in moest typen. mijn apestaartje moest ik gebruiken met shift 2 en dat werkt niet meer ook de hoofdletters doen het niet meer dus de shift toets werkt helemaal niet meer. wie kan me helpen AUB.
groetjes marianne

marcelv1
Vipper|Vip heer|Vip dame
Vipper|Vip heer|Vip dame
Berichten: 982
Lid geworden op: ma 06 okt 2003, 9:28

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door marcelv1 » di 03 nov 2009, 12:59

Pas even de taal aan van je keyboard.

Onderop de taakbalk kan je waarschijnlijk een icoontje daarvoor vinden.
Moet staan op US International.
Groetjes,

Marcel 8)

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door Timelord » di 03 nov 2009, 13:49

Heb je de rechter shift toets al eens geprobeerd ?

maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door maitre » di 03 nov 2009, 15:19

het staat ingesteld op vs internationaal en ook de rechter shift werkt niet. ook werkt alt 0128 voor het euro teken niet en natuurlijk heel de rij die onder shift niet. zou het bord kapot zijn sorry ook geen vraagteken groetjes

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door Timelord » di 03 nov 2009, 15:38

Als alt 0128 iet werkt, dan ligt het niet aan je toetsenbord.

Je kunt op meerdere plaatsen je taal instellen, dus goed opletten of je de juiste wel instelt.

Welk OS heb je ?, XP, VIsta of W7 ?

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door MandersOnline » di 03 nov 2009, 16:00

als het een USB toetsenbord is probeer een andere poort en probeer eventueel zoals gemeld een ander toetsenbord.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door maitre » di 03 nov 2009, 16:26

ik heb xp en een draadloos medion toetsenbord. ik laat mijn man vanavond een ander toetsenbord proberen dan hoor je wel of die het wel doet. alvast bedankt

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door MandersOnline » wo 04 nov 2009, 15:46

Ik neem aan dat de ontvanger wel via USB werkt of dat ook niet?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door maitre » wo 04 nov 2009, 16:41

He he eindelijk hij doet het weer. Ik heb andere batterijen geplaatst en dat was de oorzaak. Ik heb daar niet meteen aangedacht omdat het meeste het wel deed op het toetsenbord.
DANK JE WEL ALLEMAAL VOOR HET MEEDENKEN
Vriendelijke groeten en een fijne dag

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: apestaartje werkt ineens niet meer ook geen hoofdletters

Bericht door MandersOnline » wo 04 nov 2009, 23:31

Had ik ook wel aan kunnen denken toen je melde zonder koortje er aan...

Bedankt voor het geven van de oplossing :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie