geen beeld.

Algemeen over alle Windows versies.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
petje
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 13 sep 2003, 17:26

geen beeld.

Bericht door petje » vr 08 mei 2009, 18:50

ik kom thuis en de comp staat nog steeds aan maar heb en krijg geen beeld. ik dacht eerst monitor stuk. Nee dus want ander scherm hielp niet.
Wil opnieuw opstarten maar krijg hem niet uit. Dus de stroom eraf en weer erop.Ook nu krijg ik geen beeld en hoor ook geen opstart geluiden. Hij lijkt het wel te doen,lichtjes branden,fan werkt maar verder niks.
Iemand enig idee?????????

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: geen beeld.

Bericht door Timelord » za 09 mei 2009, 15:11

Hoe heb je die monitor dan verwisseld ?, met de pc aan ?. Nooit meer doen hoor, dat is heeeeeeel slecht !!!!!!
E

petje
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 13 sep 2003, 17:26

Re: geen beeld.

Bericht door petje » zo 10 mei 2009, 10:19

Nee heb eerst de stroom eraf gehaald voordat ik de monitor verwisselde. Heb de aan/uit knop ingehouden maar daar ging hij echt niet mee uit. hoe kom ik er achter wat er mis is?????

petje
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 13 sep 2003, 17:26

Re: geen beeld.

Bericht door petje » zo 10 mei 2009, 10:20

zie inderdaad ook geen opstart gegevens. ik zie ,,no signal'' op het scherm en daarna niets meer.

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: geen beeld.

Bericht door Timelord » zo 10 mei 2009, 10:32

Dan kan het de videokaart zijn.

En die aan/uit knop, dan moet je hem n

petje
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 13 sep 2003, 17:26

Re: geen beeld.

Bericht door petje » zo 10 mei 2009, 11:11

wat moet ik nu doen?? hoe kom ik er achter dat het echt de video kaart is en hoe kan ik dat evt verhelpen???

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: geen beeld.

Bericht door MandersOnline » zo 10 mei 2009, 12:44

Videokaart kan je even kijken of het een is die op het moederbord vast zit of een losse is, soms heb je zelfs beide en dan kan je omwisselen.

En anders moet je een losse ergens vandaan lenen ofzo en dan even bij jou er in zetten.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

petje
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 13 sep 2003, 17:26

Re: geen beeld.

Bericht door petje » zo 10 mei 2009, 17:11

Ik heb de losse eruit gehaald en het scherm op de andere aangesloten die op het moederboard vast zit. (of moet deze op een of andere manier geactiveerd worden) Ook nu kreeg ik geen reactie. Ik heb trouwens de powerknop 1 min ingedrukt gehouden maar de comp gaat echt alleen maar uit als je de stroom eraf haalt. HELP

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: geen beeld.

Bericht door Timelord » zo 10 mei 2009, 18:40

Dan is er echt iets kapot vrees ik.

Het beste kun je er mee naar een computerwinkel gaan voordat je nog meer kapot maakt, of het verkeerde vervangt.

Het kan zijn dat je die andere videokaart in je BIOS geactiveerd moet worden, maar als je geen beeld hebt dan gaat dat moeilijk he. :roll:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: geen beeld.

Bericht door MandersOnline » ma 11 mei 2009, 14:41

Als die niet reageerd ben ik bang dat het je volledige moederbord is die het leven gelaten heeft...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

petje
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 13 sep 2003, 17:26

Re: geen beeld.

Bericht door petje » ma 11 mei 2009, 20:51

oke bedankt voor de reacties. ik ga er mee naar een expert.

Plaats reactie