per ongeluk meerdere netwerken geïnstalleerd

Algemeen over alle Windows versies.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
brilars
Beginner
Beginner
Berichten: 55
Lid geworden op: wo 19 jan 2005, 1:02

per ongeluk meerdere netwerken geïnstalleerd

Bericht door brilars » di 20 jan 2009, 14:44

Hallo allemaal

Ik heb een probleem, ik heb per ongeluk op een xp machine meerdere (thuis)netwerken ge

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door MandersOnline » di 20 jan 2009, 21:18

Ik neem aan draadloze netwerken? Dat kan hoor.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

brilars
Beginner
Beginner
Berichten: 55
Lid geworden op: wo 19 jan 2005, 1:02

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door brilars » wo 28 jan 2009, 1:15

ik heb een vaste verbinding

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door MandersOnline » wo 28 jan 2009, 18:21

Kan je een screenshot maken van waar je het ziet dat je er meerdere hebt mogelijk kun je ze al verwijderen met Delete of rechtermnuisknop er op te drukken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

brilars
Beginner
Beginner
Berichten: 55
Lid geworden op: wo 19 jan 2005, 1:02

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door brilars » wo 28 jan 2009, 18:38

nee dat lukt ook al niet, maar dat had ik inmiddels ook al eens uitgeprobeerd

Nu heb ik inmiddels network magic ge

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door MandersOnline » wo 28 jan 2009, 19:47

oke, ik heb eerlijk waar nu ook geen voorbeeld ofzo waarmee ik het kan uitproberen
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

brilars
Beginner
Beginner
Berichten: 55
Lid geworden op: wo 19 jan 2005, 1:02

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door brilars » wo 28 jan 2009, 22:11

jammer, dan doe ik het maar met alles in beeld, wel niet zo netjes, maar het werkt in ieder geval, mocht je tips hebben dan hoor ik het graag, toch bedankt voor je inspanning en meedenken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door MandersOnline » do 29 jan 2009, 7:52

Ik zal even kijken, alleen nu even geen tijd meld me even vanavond dat ik er naar zou kijken voor je.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door Timelord » do 29 jan 2009, 13:38

Hoezo alles in beeld ?

En een netwerk aanmaken, daar zie je verder toch niks van, behalve op je netwerkblad ?

Of starten ze bij jou allemaal op ? Dan moet je dat even uitzetten mbv een autostart programma (kan ook autorun zijn)

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Re: per ongeluk meerdere netwerken ge

Bericht door lsc2000 » do 29 jan 2009, 18:30

Timelord schreef:Hoezo alles in beeld ?

En een netwerk aanmaken, daar zie je verder toch niks van, behalve op je netwerkblad ?

Of starten ze bij jou allemaal op ? Dan moet je dat even uitzetten mbv een autostart programma (kan ook autorun zijn)
Heeeeyyyy het is geen wekker hoor. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

Plaats reactie