Zou dat kunnen?

Algemeen over alle Windows versies.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
remmy111
Beginner
Beginner
Berichten: 67
Lid geworden op: di 21 dec 2004, 19:42
Locatie: Amsterdam

Zou dat kunnen?

Bericht door remmy111 » zo 05 okt 2008, 0:08

Ik heb XP-Professionel en na het instaleren van update sp3 werd de computer erg traag en sommige programma's werkten niet meer. Er af gehaald via software en daarna weer goed. Een paar dagen later weer geprobeerd en hetzelfde verhaal. Nu dus weer verwijderd. Is daar al wat van bekend?

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Zou dat kunnen?

Bericht door MandersOnline » zo 05 okt 2008, 0:10

Had je eerst een installatie met SP2?
Het kan dat het trager word en ja er kunnen programma's niet meer werken, er word een hoop aangepast ook in een stukje veiligheid.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

remmy111
Beginner
Beginner
Berichten: 67
Lid geworden op: di 21 dec 2004, 19:42
Locatie: Amsterdam

Re: Zou dat kunnen?

Bericht door remmy111 » zo 05 okt 2008, 0:25

Ja, ik heb er sp2 op staan. Moet deze update maar een tijdje uitstellen, misschien halen ze de bugs eruit en werkt het over een paar weken wel zoals het hoort. Winamp werkt bijvoorbeeld helemaal niet meer!

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Zou dat kunnen?

Bericht door MandersOnline » zo 05 okt 2008, 1:49

Welke versie van Winamp heb je???
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

remmy111
Beginner
Beginner
Berichten: 67
Lid geworden op: di 21 dec 2004, 19:42
Locatie: Amsterdam

Re: Zou dat kunnen?

Bericht door remmy111 » zo 05 okt 2008, 3:39

Ik heb hem ook verwijderd dus ik zou het niet weten. Ik had een oudere versie geinstaleerd maar een paar weken geleden kreeg ik bericht dat er een nieuwere versie was die ik dan ook geinstaleerd had. Of het de allerlaatste versie was weet ik niet maar dat lijkt mij wel waarschijnlijk. Ik vind Winamp sowiezo een beetje te ruim in mogelijkheden. Ik heb maar een 700Mhz comp. en Winamp was daar niet echt snel op in opstarten. Ik heb nu een 2.5 Gb comp. staan die ik nog moet inrichten en misschien dat het daarop beter werkt.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Zou dat kunnen?

Bericht door MandersOnline » zo 05 okt 2008, 10:43

met de meest recente versie van Winamp zou het goed moeten gaan en als je even oplet je kan ook bij de installatie dingen er af halen die je niet wil gebruiken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

remmy111
Beginner
Beginner
Berichten: 67
Lid geworden op: di 21 dec 2004, 19:42
Locatie: Amsterdam

Re: Zou dat kunnen?

Bericht door remmy111 » zo 05 okt 2008, 15:35

Het was niet alleen Winamp. Alles draaide langzaam, browsers (explorer, firefox) en alle andere programma's openden langzaam en werkten langzaam. Nu ik sp3 weer verwijderd heb draait alles weer prima!

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Zou dat kunnen?

Bericht door MandersOnline » zo 05 okt 2008, 20:30

oke kan goed kloppen, meestal vertraagd een servicepack de boel wel. beste methode is een installatie waarbij de SP al is geintegreerd in de cd.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie