AUTOEXEC.NT foutmelding

Algemeen over alle Windows versies.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

AUTOEXEC.NT foutmelding

Bericht door MandersOnline » ma 04 okt 2004, 19:47

De laatste tijd krijg ik heel veel mailtjes en vragen over een foutmelding met AUTOEXEC.NT

Ga naar Start - Uitvoeren - typ: %windir%\repair

Kopieer daat het bestand en plak hem in: %windir%\system32

Mocht dit niet werken, kijk dan voor het onderstaande bestand om te downloaden:
http://wxp.mandersonline.nl/autoexec.zip
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
mustangpiet
Beginner
Beginner
Berichten: 68
Lid geworden op: wo 14 jan 2004, 13:54
Locatie: Tolkamer

Bericht door mustangpiet » di 05 okt 2004, 17:01

:lol: Met vervangen was geen sprake bij mij,het bestandje was niet eens aanwezig,maar heb met jou linkje het bestandje toegevoegd en het werkt
weer perfect

Pieter bedankt

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 05 okt 2004, 18:43

ja dat kan ook als het probleem maar word opgelost.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

maanmist
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 189
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 8:41

Bericht door maanmist » di 05 okt 2004, 20:44

Wat moet ik precies doen met dat bestandje?

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 05 okt 2004, 21:38

c:\windows\system32

daar moet het bestand staan.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

maanmist
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 189
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 8:41

Bericht door maanmist » wo 06 okt 2004, 20:26

Klopt als een bus. Bedankt, Marcel.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 06 okt 2004, 23:48

ja je kwam gisteren 2x met de vraag en ik wist direct even een antwoord te geven toen via MSN en het werkte verdorie ook nog hahahaha
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

labrymos
Beginner
Beginner
Berichten: 29
Lid geworden op: za 06 nov 2004, 20:34

Bericht door labrymos » za 06 nov 2004, 20:52

Pieter Manders,

Je bent geweldig. :cheesygrin:

Ik was al bang dat ik mijn computer voor de 3e x moest restoren.

Hulde!!!!!


Ik weet niet wat de reden was, maar ook bij mij was dat bestandje niet meer te vinden, ook niet via windows/repair.
Hier stond alleen nog maar een system.bak bestandje.

Hartstikke bedankt, je maakt m'n weekend helemaal goed :D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 06 nov 2004, 21:40

Klinkt zeer positief :)

Succes er mee weer:)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
murdoc
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 300
Lid geworden op: di 14 sep 2004, 22:17
Locatie: Rotterdam

Bericht door murdoc » zo 07 nov 2004, 2:17

mischien doe ik wat verkeert maar als ik het bestand (AUTOEXEC.NT )
in c:\windows\system32 plak dan werkt het maar
ik ben nooit te oud om iets te leren

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 07 nov 2004, 2:20

Ik kreeg van de week te horen dat je even met Adaware SE Pro moet scannen enzo dat het dan ook weer goed komt, in iedergeval bij die persoon werkte het.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
mustangpiet
Beginner
Beginner
Berichten: 68
Lid geworden op: wo 14 jan 2004, 13:54
Locatie: Tolkamer

Bericht door mustangpiet » zo 07 nov 2004, 19:57

Murdoc,dat heb ik ook gehad ,moet je even bij eigenschappen van dat bestandje de optie "alleen lezen" aanvinken dan blijft hij wel zitten.
Deze tip kreeg ik van Pieter en en het bestandje zit er nog steeds.
Peter

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 07 nov 2004, 20:07

werkt niet bij iedereen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

superfm
Beginner
Beginner
Berichten: 1
Lid geworden op: za 19 mar 2005, 22:38

Bericht door superfm » za 19 mar 2005, 22:48

Heb je een mail gestuurd maar die kan je dus weg doen. Dit was het probleem nu niet meer maar jij weet dus ook niet hoe het komt.


bedrockplace have fun ......

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 20 mar 2005, 20:49

Ahhh ik zie je mail inderdaad, het lijkt een probleem te zijn met Windows XP en het verhaal DOS, dat bestand heeft gegevens voor bepaalde DOS programma's en dat wil soms mis lopen...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie