Telfort Internet

Hier kun je je voorstellen of leuke gesprekken beginnen.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 08 feb 2008, 23:07

oke dan gelukkig hoe snel is het nu bij jou het internet en hoever zit je bij de wijk centrale vandaan als ik het vragen mag
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 08 feb 2008, 23:09

ik ziet op 17 Mbit ongeveer en 1100 meter ofzo er vandaan.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 08 feb 2008, 23:12

zoo dat is nog best snel zeg hoop dat het bij mij ook snel is maatr hoe zit het dan met stel me pc moet ik opnieuw instaleren moet ik dan alles weer opnieuw om weer op internet te komen of kan ik gewoon de netwerk kabel laten zitten en na de instalatie kan ik gelijk weer op internet
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 08 feb 2008, 23:42

Kabel in je netwerkaansluiting en je bent online zo is het ongeveer wel ja.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » za 09 feb 2008, 11:08

dus ik doe maar 1 keer alles in te stellen en als ik dan me pc opnieuw moet installeren dat ie het gelijk zonder ik weer alles moet instellen
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 09 feb 2008, 11:54

Ja inderdaad
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » za 09 feb 2008, 12:41

oke dan dat is heel makkelijk dus 1 keer alles doen en daarna nooit meer
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 09 feb 2008, 21:32

Jup tenzij je de modem misschien een keer reset dan moet je wel weer aan de bak...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » za 09 feb 2008, 22:41

oke dan dat snap ik maar hoe sit het met de fireware update gebeurt dat automaties of moet ik dat handmatig doen en als ik de moden een keer uit zet moet ik dan ook alles weet instellen of is dat alleen bij een reset

gr lenno
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 09 feb 2008, 23:31

Firmware enkel doen als je ook problemen ondervind of dat er duidelijk word gemeld dat er een veiligheids lek is.

Uit zetten kan zonder verlies van gegevens hier is die al enkele malen uit gegaan en uitgezet vanwege de drukte en werkzaamheden.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » za 09 feb 2008, 23:38

oke dan ik snap het wordt het wel gemeld wanneer er een lek gevonden is en maakt het nog uit welke netwerkkaart ik moet nemen ik heb nu alleen een onboard
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 10 feb 2008, 0:09

Die is Prima als die maar meer is dan 10Mbit dus iets van 100Mbit, maar tegenwoordig heb je niets anders meer.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » zo 10 feb 2008, 1:03

ik heb het gevonden hij geeft dit aan 100 mbps dat is toch wel voldoende
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 10 feb 2008, 3:13

ZAT, je haalt maximaal 20 met Telfort, dus mooi
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » zo 10 feb 2008, 12:06

zeker te weten en ze veranderen ook je ip af en toe je hebt geen vast ip dat is wel mooi vindt ik
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Plaats reactie