Telfort Internet

Hier kun je je voorstellen of leuke gesprekken beginnen.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 01 feb 2008, 11:01

Petra@ @ Do Jan 31, 2008 7:42 schreef:Ik heb van de week de splitter er tussenuit gehaald, maar ik merk helaas geen veschil. :(
Spijtig, maar een splitter kan verder ook storingen geven en als je elfort hebt zoals ik dat heb is een splitter niet eens nodig.
mastah @ Do Jan 31, 2008 20:59 schreef:hoi maandag internet van telfort zo als afgesproken, en vandaag doet de telefoon het ook prima, nog geen dag zonder telefoon gezeten, de snelheid is hier 15 mb ben dik te vrede....

mvg marcel
Ja Dat is netjes hoor ik heb iets meer :P zit iets mider ver van de centrale verwijderd. :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Bericht door Timelord » vr 01 feb 2008, 11:23

Ach, op zich maakt het niet uit.

30 euro voor telefonie EN internet, goedkoop is het in ieder geval.

En het is toch best wel snel, dus ik ben er wel blij mee hoor. :D

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 01 feb 2008, 19:34

jaaa ik ben er ook zeer tevreden mee ben nu nog bezig met Digitaine, alleen me singlwe tuner werkt niet....
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » di 05 feb 2008, 21:35

waar kan ik bij telfort de postcode check vinden
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Bericht door Timelord » di 05 feb 2008, 21:46

Onderaan staat Telfort internet en vast bellen.
Daar moet je op klikken en dan staat het aan de rechterkant

http://www.telfort.nl/

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » wo 06 feb 2008, 7:56

ik zie alleen dit staat is dat het zelfde Snelheidscheck

gr lenno
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Bericht door Timelord » wo 06 feb 2008, 9:16

Lijkt mij wel, het zou knap zijn dat ze de snelheid kunnen meten als ze er geen internet zouden aanbieden. :wink:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 06 feb 2008, 15:49

Daar moet je toch ook je postcode invullen??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » wo 06 feb 2008, 16:08

klopt ik heb het al na gekeken en hij is helemaal rood dat betekend dat het best snel is op mijn nieuwe adres volgende week aanvragen
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 06 feb 2008, 22:25

Jup, maar hou rekening er mee het is een indicatie en het is alsnog afhankelijk van diverse dingen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » wo 06 feb 2008, 22:40

ja klopt dat staat op op de site van telfort maar kan je mij vertellen waar ik op een site kan meten hoever een wijk centrale ligt met een postcode chek

gr lenno
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 06 feb 2008, 22:42

Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Bericht door Timelord » wo 06 feb 2008, 22:44


Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » wo 06 feb 2008, 22:44

bedankt

dit kwam er uit

De afstand vanaf uw postcode naar de telefooncentrale is naar schatting: 879 meter.
Volgens een andere, minder betrouwbare, berekening bedraagt de afstand 802 meter hemelsbreed.

dus is het dan wel te doen met telfort

gr lenno
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Bericht door Timelord » wo 06 feb 2008, 22:46

Afbeelding

Dacht ik dus, maar ik kan het zo gauw niet vinden ? :roll:

Plaats reactie