Backup Invision Board

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Sjeik
Beginner
Beginner
Berichten: 98
Lid geworden op: wo 23 jun 2004, 17:19

Backup Invision Board

Bericht door Sjeik » ma 05 jul 2004, 14:22

Hallo,

ik ben webmaster op een forum waar ze een invision board gebruiken, een backup maken lukt mij zeer goed via lycos.

Nu is het probleem, als ik de backup wil terug lezen via lycos komt die steeds met dat er een fout zit in de backup.
Heb het al geprobeerd als .gzip en .sql file.

Geen van beide wil die pakken, heeft iemand een idee hoe je een backup anders kunt terug lezen bij een invision board. het gaat om versie 3

Met vriendelijk groeten
Sjeik

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23652
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 05 jul 2004, 14:26

Ik ben webmaster van een hele leuke site :)

Wat ik je kan vertellen is dat je het handmatig in de databse moet zetten steeds. Dus inloggen op de phpMyAdmin als ze die hebben en dan de tekst stukje voor stukje terug zetten.

Maak dan wel gebruik van de SQL.

Heel veel succes er mee
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Sjeik
Beginner
Beginner
Berichten: 98
Lid geworden op: wo 23 jun 2004, 17:19

Bericht door Sjeik » ma 05 jul 2004, 14:35

jah dit is zekers een mooi forum hoor,

oke wel een pokke baan hoor alles met de hand er in te zetten

Ik gaat het eens proberen op een testforum

Sjeik

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23652
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 05 jul 2004, 14:37

Forum is onderdeel van de site, maar wel actiefste deel, ik heb het zelf ook op die manier allemaal moeten overzetten je bent maar een uurtje bezig als het mee zit anders meer, mensen weten vaak niet wat je allemaal moet doen om zoiets te laten draaien he :D
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Sjeik
Beginner
Beginner
Berichten: 98
Lid geworden op: wo 23 jun 2004, 17:19

Bericht door Sjeik » ma 05 jul 2004, 14:41

Ja ik weet het,

mensen willen vanalles maar jij moet het maar realiseren he :D

Sjeik

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23652
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 05 jul 2004, 14:43

Inderdaad, maar begin maar met het handmatig invoeren bij de database het is al werk zat voor je het er in hebt hangen.

Ik ga zo ook me site weer groter maken :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie