site wel en niet zichtbaar

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » do 13 aug 2009, 4:52

hallo mensen
ik heb een kennis die een website heeft
maar het rare is dat als je hem bekykt met internet explorer 7 hem wel kan zien en met internet explorer 8 niet
hebben jullie misschien een idee hoe dat komt ?
grzz van cowboyspeedy

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » do 13 aug 2009, 14:53

hy draaid op vista en de web site zelf is wel zichtbaar maar aan de zykant zyn de knoppen niet zichtbaar
wie weet een oplossing?
het gaat om deze site en de knoppen moeten links aan de zykant op de rode strepen staan
http://www.zonneweer.nl/
grzz van cowboyspeedy

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » do 13 aug 2009, 15:12

het gaat om deze knoppen die om lijnt zyn op het plaatje
Afbeelding
en de tkest er onder die weg zyn in ie 8
grzz van cowboyspeedy

marcelv1
Vipper|Vip heer|Vip dame
Vipper|Vip heer|Vip dame
Berichten: 982
Lid geworden op: ma 06 okt 2003, 9:28

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door marcelv1 » vr 14 aug 2009, 9:54

Zal een plugin zijn die niet geinstalleerd is.
Hier onder 7 zie ik ze gewoon.

Zijn ze gemaakt met flash?
Groetjes,

Marcel 8)

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door MandersOnline » vr 14 aug 2009, 14:40

IE8 houd zich meer aan de standaarden en dit is gemaakt met denk ik Frontpage en dat word niet goed meer ondersteunt.

Oplossing kan zijn om de compatibiliteit te gebruiken rechts van je adresbalk zit hiervoor een optie.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » za 15 aug 2009, 4:11

aan de plugins dacht ik ook
heb toen de flash player geinstaleerd en dat hielp niet daar na de shockwave player en ook niks

ik heb ook de combiliteit modus geprobeerd maar zonder sucses
want ik draai ook op ie 8 en ik zie ze ook niet
maar hy heeft hem gemaakt met het progie van vista zelf
grzz van cowboyspeedy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door MandersOnline » ma 17 aug 2009, 11:00

Welk proggie is dat dan?
Het is overigens geen Flash die knoppen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » ma 17 aug 2009, 15:14

gaan we even vragen word vervolgd
grzz van cowboyspeedy

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door Timelord » ma 17 aug 2009, 22:00

Ik zie ook geen knoppen en ik gebruik Avant, een schil om IE.
Ik weet alleen niet welke versie van IE.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door MandersOnline » ma 17 aug 2009, 22:15

Vista, IE 8 alles werkt goed, geen gekke dingen gedaan
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » di 18 aug 2009, 4:18

vreemd want ik heb daar echt al van alles geprobeerd maar niks zelfs de combiliteit modus aan gezet maar niks
maar ik denk dat ik vanmiddag wel een antwoord op je vraag heb hoor ;)
grzz van cowboyspeedy

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door Timelord » di 18 aug 2009, 7:40

Ik gebruik hier op m'n werk Firefox 3.5.2 en hier zie ik de linken w

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » di 18 aug 2009, 16:36

ja heb nog geen reaktie van hem jammer genoeg dus ik kan nog niks melden sorry :cry:
grzz van cowboyspeedy

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door cowboyspeedy » wo 19 aug 2009, 14:53

nou ik heb een reaktie van hem en het is inderdaad met office gedaan
Maar de site is gemaakt met microsoft office Publisher 2007.
En op de site gezet met een FTP programma.
ik hoop dat jullie daar wat aan hebben ?
grzz van cowboyspeedy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: site wel en niet zichtbaar

Bericht door MandersOnline » wo 19 aug 2009, 15:17

Probleem is vaak de grote hoeveelheid onzin code die gebruikt word in Office Applicaties die de ellende willen veroorzaken, tip is dan om in iedergeval Java bij te werken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gesloten