Turkije en Manders Online???

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Turkije en Manders Online???

Bericht door Jan_Kol » ma 11 aug 2008, 12:46

Opeens viel mij dit op:

Afbeelding

Nooit geweten dat je een "relatie" met Turkije hebt Pieter.... Zal wel net zoiets mallotigs zijn als bij een neef van mij, wiens MSN altijd in het Frans verschijnt en waar niets aan te doen valt (volgens mij dan, want alle pogingen de zaak in het NL te krijgen stranden na het afsluiten en herstarten van het programma, want dan komt het vrolijk in het Frans terug)

Jan

Gebruikersavatar
boxer2
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 298
Lid geworden op: do 21 okt 2004, 15:59

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door boxer2 » ma 11 aug 2008, 13:21

Pieter woont dus in Hotel Orange County ,klein Amsterdam in Turkije Kemer. :lol:

Afbeelding
Errare humanum est.

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door Timelord » di 12 aug 2008, 16:27

Zou je denken ?, is hij wel flink verdwaald !! :lol: :lol:

Afbeelding

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door Timelord » di 12 aug 2008, 18:03

Stel dat je van gisteren bent, kun je bij D-reizen nog gewoon boeken!! :mrgreen:

Afbeelding

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door MandersOnline » di 12 aug 2008, 22:40

Die Franse messenger is eerst de oude verwijderen. Daarna een goede installeren.

Turkeije heeft Pieter niet veel me van doen enkel is de Portaal gemaakt door iemanduit Turkije en had dit als toevoeging.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door Jan_Kol » di 12 aug 2008, 22:55

MandersOnline schreef:Die Franse messenger is eerst de oude verwijderen. Daarna een goede installeren.
Was het maar zo simpel. Toen hij een nieuwe laptop kocht kreeg hij de zaak ook weer in het Frans :roll: :twisted: :!:

Jan

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door Timelord » wo 13 aug 2008, 8:06

Misschien als hij een Nederlandse versie van XP gaat gebruiken dat het over is ? :mrgreen:

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door Jan_Kol » wo 13 aug 2008, 16:05

Timelord schreef:Misschien als hij een Nederlandse versie van XP gaat gebruiken dat het over is ? :mrgreen:
Dat was op de oude

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door MandersOnline » wo 13 aug 2008, 16:05

Dat is dan een van de enigste opties, maar opnieuw de NL versie echt downloaden is ook een optie, maar misschien dat Met die nieuwe installers je juist de taal van je systeem krijgt...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: Turkije en Manders Online???

Bericht door Timelord » wo 13 aug 2008, 16:36

Dus het hele OS is Nederlands, behalve MSN ?

Dan inderdaad even een Nederlandse versie downlaoden en installeren.

Plaats reactie