hoe kan ik php.ini berijken bij lycos tripod

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
rick peters
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 311
Lid geworden op: zo 27 jan 2008, 11:32
Locatie: Heesch, Noord-Brabant, Nederland

hoe kan ik php.ini berijken bij lycos tripod

Bericht door rick peters » di 12 feb 2008, 18:18

kan iemand mij helpen met het verander van php.ini dat ik tog nog phpbb3 forum kan maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23638
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 12 feb 2008, 19:56

php.ini waar zou dat moeten staan op de server van Lycos zelf?? misschien ondersteunen ze dat wel niet bn ik bang, maar wat moet er mee gebeuren??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rick peters
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 311
Lid geworden op: zo 27 jan 2008, 11:32
Locatie: Heesch, Noord-Brabant, Nederland

Bericht door rick peters » di 12 feb 2008, 20:33

dat dacht de buurman ook die het dezelfde opleiding als jij gehad waarschijnlijk die doet ook zoiets als jij

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1070
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Bericht door Timelord » wo 13 feb 2008, 8:58

Wat denk je zelf ?

Lycos stelt iets in zodat er beperkingen zijn en jij denkt dat je dan iets kan aanpassen zodat het w

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23638
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 13 feb 2008, 20:34

Weet jij dan wat voor opleiding ik gehad heb??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rick peters
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 311
Lid geworden op: zo 27 jan 2008, 11:32
Locatie: Heesch, Noord-Brabant, Nederland

Bericht door rick peters » wo 13 feb 2008, 20:37

nee, grapje maar hij lijkt mij net zo slim

hij doet ook iets als directeur van gaming organisaties

rick peters
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 311
Lid geworden op: zo 27 jan 2008, 11:32
Locatie: Heesch, Noord-Brabant, Nederland

Bericht door rick peters » wo 13 feb 2008, 20:37

heb je ICT gedaan

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23638
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 13 feb 2008, 20:38

ik heb niets met games hoor en ook niet met Programeren en geheel niets met websites maken, maar ben meer andere kant op gegaan met opleiding, ik doe dit als een hoby en intresse :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

rick peters
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 311
Lid geworden op: zo 27 jan 2008, 11:32
Locatie: Heesch, Noord-Brabant, Nederland

Bericht door rick peters » wo 13 feb 2008, 20:49

ok cool, man

Plaats reactie