Website gaat niet open

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

tijger0_0
Beginner
Beginner
Berichten: 11
Lid geworden op: di 16 nov 2004, 23:03
Locatie: Geldrop (N.B.)

Website gaat niet open

Bericht door tijger0_0 » ma 03 dec 2007, 23:43

Hallo,
Als ik de volgende website http://countdown.tentwostudios.com/ wil openen krijg ik een foutmelding De webpagina kan niet worden weergegeven.
Terwijl andere leden van mijn kaatrenclub hem wel kunnen zien.
Is dit een beveilegings fout of zit dat bij chello.

Alvast bedankt groetjes Frans

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » ma 03 dec 2007, 23:48

met welke browser wil je hem openen

heb je al Firefox geprobeerd

gr lenno
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

tijger0_0
Beginner
Beginner
Berichten: 11
Lid geworden op: di 16 nov 2004, 23:03
Locatie: Geldrop (N.B.)

Bericht door tijger0_0 » ma 03 dec 2007, 23:57

Met internet explrer van vista en xp.

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » di 04 dec 2007, 9:59

en lukt het ook niet met firefox van mozilla
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

tijger0_0
Beginner
Beginner
Berichten: 11
Lid geworden op: di 16 nov 2004, 23:03
Locatie: Geldrop (N.B.)

Bericht door tijger0_0 » di 04 dec 2007, 18:33

nee ook niet met firefox.

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » di 04 dec 2007, 21:36

heb je je cookies al een keer gewist of overige bestanden van je browser

gr lenno
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 04 dec 2007, 22:26

Ik zou bijna zeggen het ligt of aan je HOSTS bestand of aan je DNS server aangezien het meerdere PC's of installaties betreft.

Wat krijg je als je een ping stuurt naar die site weet niet of je weet wat een ping is en wat het doet?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

tijger0_0
Beginner
Beginner
Berichten: 11
Lid geworden op: di 16 nov 2004, 23:03
Locatie: Geldrop (N.B.)

Bericht door tijger0_0 » di 04 dec 2007, 23:15

Ik weet niet wat een ping doet of hoe ik dat moe doen.
Cookies zijn gewist en de andere bestanden ook.

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » wo 05 dec 2007, 16:15

ik denk dat pieter je het beste kan helpen met een ping

gr lenno
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 05 dec 2007, 21:37

Start --> Uitvoeren --> typ: CMD --> Druk op OK --> Typ in het zwarte scherm ping countdown.tentwostudios.com

Duk op Enter en wat zie je dan??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

tijger0_0
Beginner
Beginner
Berichten: 11
Lid geworden op: di 16 nov 2004, 23:03
Locatie: Geldrop (N.B.)

Bericht door tijger0_0 » vr 07 dec 2007, 18:30

pingen naar countdown.tentwostudios.com
[67.15.0.2.26} met 32 byte gegevens:
timeout bij opdracht.
timeout bij opdracht.
timeout bij opdracht.
timeout bij opdracht.
pingstatastieken voor 67.15.0.2.26:
pakketten verzonden= 4,ontvangen= 0 verloren=4
<100% verleis>.

Dit krijg ik na het pingen.
Ik hoop dat je me verder kunt helpen.

groetejs frans

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 07 dec 2007, 20:11

ik heb het ook even gedaan dan pingen en bij mij werkt de site gewoon
zie hier onder het resultaad

Microsoft Windows [versie 6.0.6000]
Copyright (c) 2006 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.

C:\Users\lenno>ping countdown.tentwostudios.com

Pingen naar countdown.tentwostudios.com [67.15.0.26] met 32 bytes aan gegevens:

Antwoord van 67.15.0.26: bytes=32 tijd=673 ms TTL=49
Antwoord van 67.15.0.26: bytes=32 tijd=485 ms TTL=49
Antwoord van 67.15.0.26: bytes=32 tijd=450 ms TTL=49
Antwoord van 67.15.0.26: bytes=32 tijd=515 ms TTL=49

Ping-statistieken voor 67.15.0.26:
Pakketten: verzonden = 4, ontvangen = 4, verloren = 0
(0% verlies).

De gemiddelde tijd voor het uitvoeren van
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

tijger0_0
Beginner
Beginner
Berichten: 11
Lid geworden op: di 16 nov 2004, 23:03
Locatie: Geldrop (N.B.)

Bericht door tijger0_0 » vr 07 dec 2007, 23:06

Zo als ik het zie gaat bij jou de site ook gewoon open.
Zou het niet aan de provider liggen "Chello".

Gebruikersavatar
lenno
300+ Poster
300+ Poster
Berichten: 465
Lid geworden op: ma 04 apr 2005, 6:11
Locatie: leiden

Bericht door lenno » vr 07 dec 2007, 23:13

dat zou heel goed kunnen ben bang dat het dat probleem is dat ie wordt geblokkeerd of zoo iets ik kan verder niets iets bedenken waar het dan aan kan liggen
me website is tijdelijk uit de lucht ben bezig met een nieuwe te maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 08 dec 2007, 0:42

Klopt het dat jij 67.15.0.2.26 krijgt?? dan zit er ergens misschien in de DNS van je provider mis.

Al eens geprobeerd je DNS Cache te legen??
http://wxp.mandersonline.nl/tip0101.php
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie