Balk onder in

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Gebruikersavatar
jeroeno
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 147
Lid geworden op: wo 12 jul 2006, 20:42

Balk onder in

Bericht door jeroeno » di 04 sep 2007, 18:23

Hoi,

Bij internet 6.0 had je altijd een leuk scriptje voor onder in je balk(waar gereed staat), nu is het zo dat onze bill zo nodig een nieuwe internet moest hebben, waardoor dat scriptje voor 6.0 dus niet meer werkt, weet iemand hier wat op, want ik wil wel graag text onder in mijn balk hebben, ook is dit een stukje beveiling als je niet wil dat men je link weet.
Graag hoor ik antwoord.

Groeten,

Jeroeno

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 04 sep 2007, 19:13

je hebt grote kans dat dat door andere borwsers niet eens ondersteunt word he?? Probleem kende ik ook, maar inmiddels is dat niet meer nodig :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
jeroeno
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 147
Lid geworden op: wo 12 jul 2006, 20:42

Bericht door jeroeno » za 08 sep 2007, 17:45

Nou als men met de crusor over je link gaat dan komt die link onder in te staan, en in mijn geval is dit niet de bedoeling, in internet 6.0 werkt het nog wel, ik denk dat internet 7.0 het nog niet ondersteund, ze zullen er een update voor moeten maken

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 09 sep 2007, 2:43

Nou bepaalde dingen hebben ze er juist uit gehaald zoals mogelijk deze optie....
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
jeroeno
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 147
Lid geworden op: wo 12 jul 2006, 20:42

Bericht door jeroeno » do 13 sep 2007, 21:40

Mmm, zonde, ma het is niet anders, typis weer zo'n actie van microsoft :P

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 14 sep 2007, 13:27

Ja misschien wel, maar bij Mozilla werkte het toch al niet...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
nero
Beginner
Beginner
Berichten: 1
Lid geworden op: wo 12 sep 2007, 1:54

Bericht door nero » vr 14 sep 2007, 20:49

Bedoel je de statusbalk in Internet Explorer?
Als dat het geval is, klik dan op Beeld en zet een vinkje bij... haha yep de "statusbalk"...

Ok, dit is mijn eerste berichtje, en wellicht ga ik volkomen de mist in... maar wat bedoel je met "waar gereed staat"??

GreetZ,
nero

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 15 sep 2007, 11:48

neee wat hij bedoelt is dat er onderin als je op een link gaat staan komt de link in beeld.

Maar ik denk dat er even gezocht moet worden naar een java script met de link die je wil gebruiken dan komt er enkel een stukje java code onderin te staan ziet men de link ook niet :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
jeroeno
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 147
Lid geworden op: wo 12 jul 2006, 20:42

Bericht door jeroeno » ma 17 sep 2007, 15:05

slimme pieter :D

Plaats reactie