erg raar probleem .

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23639
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 18 jan 2005, 1:31

Vreemd, ik weet misschien een laatste tip nog, weet niet of we dat al eens gedaan hadden drivers bijwerken van netwerkkkaart?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » di 18 jan 2005, 10:25

het hoort wel makkelijk maar ik heb geen iedee hoe ik dat moet doen !!!!
zo geod ben ik nu ook niet hoor met de computer :lol:
groeten girlpower

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23639
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 18 jan 2005, 11:27

Weet je toevallig welke Netweerkkaart je gebruikt?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » di 15 feb 2005, 15:17

ik kan er niet achterkomen welke netwerkkaart ik heb , heb geen iedee
sorry ,
en het werkt hier voor geen meter, ftp niet ,

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » wo 16 feb 2005, 0:20

Heb je XP? Dan doe je het volgende:

Rechtsklik op Deze computer > Beheer > Apparaatbeheer > Netwerkadapters > meestal staat daar iets over de gebruikte netwerkkaart.

Zie je Deze computer niet, dan: Rechtsklik op het Bureaublad > Eigenschappen > Tabblad Bureaublad > Bureaublad aanpassen > bij Bureaublad pictogrammen Deze computer aanvinken en de zaak via OK sluiten.

Jan

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23639
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 16 feb 2005, 0:41

Of je gebruikt Everest, dan kan je het ook nagaan :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » wo 16 feb 2005, 9:30

volgens mij is dit het :3com 3c900b-tpo
hoop dat dit geod is .

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23639
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » do 17 feb 2005, 0:39

Ja dat zou goed kunnen, maak anders even alsnog een logje met Everest kan ik geheel alle informatie goed er uit vissen, zal ik eens kijken of ik wat met de drivers voor je kan regelen...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie