erg raar probleem .

Wegens vele vragen over phpBB en over het forum hoe ik dat opgezet heb hier een rubriekje, maar ook voor het bouwen van je website.

Moderator: MandersOnline

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

erg raar probleem .

Bericht door girlpower » wo 08 dec 2004, 13:54

ik kan niet op een ftp komen ,
ben er niet geblokt ,
hier is net of houd iets het tegen maar wat ?
virusscanner al uit gehad maar dat was het niet .
wat kan het zijn ?
wie weet het ?
alvast bedankt :?:

mstr
Beginner
Beginner
Berichten: 16
Lid geworden op: zo 19 sep 2004, 18:01

Bericht door mstr » wo 08 dec 2004, 18:22

Welke windows gebruik je?

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » wo 08 dec 2004, 19:11

xp home

Gebruikersavatar
360aws
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 180
Lid geworden op: do 02 sep 2004, 11:18
Locatie: Apeldoorn

Bericht door 360aws » wo 08 dec 2004, 19:38

windows firewall uit gezet ?

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » wo 08 dec 2004, 19:55

ja heb ik al gehad ja werkte toen ook niet

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » do 09 dec 2004, 0:14

Kon dat al eerder niet, dat op de FTP komen? En bedoel je dat het FTP-programma niet werkt of bedoel je dat je geen verbinding met de FTP-site kunt maken? Of heb je iets ge

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » do 09 dec 2004, 9:55

ja het werkt wel als ik op een andre ftp ga van iemand maarniet op de gene van spymac ,raar toch .
alleen daar niet en kan ook geen dingen binnen halen die mensen posten ermee ,
ik begrjip het niet hoor ,ben er niet geblokt dat heb ik gevraagt. :?:

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » do 09 dec 2004, 19:09

Dan zou ik maar eens om een nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord vragen (met de mogelijkeheid die te wijzigen). Ook even nagaan welke poort moet worden gebruikt. Het moet, gezien wat je schrijft over andere FPT-sites, echt aan deze specifieke site liggen.

Jan

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » vr 10 dec 2004, 20:25

heb nu een ander acount aangemaakt maar het wil niet ...
dus ja het zit hier ergens fout maar wat .....
kom er niet uit .....echt niet .......please help...

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 10 dec 2004, 23:59

Welke Servernaam vul je in om op in te loggen misschien is die niet goed.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

specialm

Bericht door specialm » do 06 jan 2005, 12:16

MandersOnline @ Vr 10 Dec 2004, 22:59 schreef:Welke Servernaam vul je in om op in te loggen misschien is die niet goed.
ftp.spymac.net moet je gebruiken maar als ik het goed heb kan je niet meer via ftp uploaden via spymac alleen maar via webdav ofzo

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » zo 16 jan 2005, 21:05

de mensen die ik heb gesproken kunen er wel opkomen op spymac maar ik niet nu denken ze dat het aan :WINSOCK.DLL kan liggen dat het hiet niet geod is maar hoe krijg ik dat weer geod dan ?
want ik kan nergens meer bij komen met een ftp programma ...
wie kan me verder helpen ermee :cry:
girlpower

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 17 jan 2005, 1:55

ik zoek het bestand op en stuur het naar je toe als ik hem kan vinden dan...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 17 jan 2005, 1:57

de zip uitpakken en het bestand in: C:\WINDOWS\SYSTEM32 zetten
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

girlpower
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 248
Lid geworden op: do 04 dec 2003, 21:48

Bericht door girlpower » ma 17 jan 2005, 14:25

nou heb het erin gezet maar het probleem wat ik had blijft nog steeds ermee ,, het gaat nog steeds om spymac een upload programma ....
toch bedankt voor je hulp girlpower.

Plaats reactie