Probook afsluiten

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » zo 20 aug 2017, 10:07

Beste forumleden
Ik heb een probleem met mijn laptop bij het afsluiten van Windows 10 (Probook HP 450 G4 ) wie weet wat ik hier aan kan doen . Bij het opnieuw opstarten doet hij het zelfde dan krijg ik een blauwe pagina met afsluiten en een rondje dat draait bij het opnieuw opstarten ook .
Johnnyboy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probook afsluiten

Bericht door MandersOnline » zo 20 aug 2017, 19:56

Ik snap niet geheel wat je nu exact bedoelt. Windows 10 goed en geheel afsluiten kan door de Shift knop ingedrukt te houden terwijl je de afsluiten optie in het startmenu kiest.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » ma 21 aug 2017, 7:57

Ik bedoel als je linksonder naar start gaat en je klikt daar op dan heb je een tekentje staan met aan uit , als je daar op klikt dan krijg je 3 mogelijkheden slaapstand , afsluiten , opnieuw opstarten . Als ik daar op afsluiten klik dan krijg ik een blauwe pagina met een rondje dat draait daar blijft hij op hangen op die pagina .

Johnnyboy

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » ma 21 aug 2017, 12:18

Ik wilde ook nog vragen hoe ik een foto kan plaatsen dan is het misschien duidelijker .
Johnnyboy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probook afsluiten

Bericht door MandersOnline » di 22 aug 2017, 11:05

Foto kun je plaatsen doormiddel van de volgende Afbeeldingcode

Code: Selecteer alles

[img]http://www.linknaar.nl/foto.jpg[/img]
Je dient de foto ergens anders te uploaden, hier heb ik geen opties geactiveerd voor opslag van afbeeldingen of andere bijlages aangezien de ruimte die ik tot mijn beschikking heb beperkt is.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » di 22 aug 2017, 18:29

Sorry ik begrijp het niet met de afbeelding moet je de code kopieeren zo ja als je hem gekopieert heb wat moet je dan doen . Misschien weet je al wat het probleem is met het afsluiten van Windows en het opnieuw opstarten normaal schakelt je laptob hekkemaal uit maar dat doet hij niet .
Johnnyboy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probook afsluiten

Bericht door MandersOnline » za 26 aug 2017, 14:32

Ik weet niet of ik exact snap wat je bedoelt.
Als hij in een soort slaapstand komt te zitten dan moet je afsluiten met de shiftknop.
Mocht hij blijven hangen bij afsluiten dan is er ergens anders iets mis en kun je mogelijk beter zoeken naar opties zoals Windows te herstellen of eens te kijken of je drivers hebt voor de hardware van je probook.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » vr 01 sep 2017, 12:43

Ik heb alles geprobeerd Windows herstelt alle drivers zijn geinstalleert voor mijn probook . Als je hem opnieuw wilt opstarten dan moet je toch links onder naar windows start gaan daar staat het windows tekentje . Daar klik ik op en dan ga ik naar het tekentje daar rechtboven daar staat aan uit , als je daar op klikt krijg je 3 optie's opnieuw opstarten , slaapstand en afsluiten . bij opnieuw opstarten en afsluiten krijg je op een gegeven moment een blauw scherm met opnieuw opstaren er in daar blijft hij ophangen , bij afsluiten ook . Ik begrijp het niet waarom het niet werkt ik hoop dat je mij kunt helpen alvast bedankt .
Johnnyboy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probook afsluiten

Bericht door MandersOnline » zo 03 sep 2017, 17:27

Ik snap nu ook beter wat er aan de hand is, mogelijk heeft het met wat Drivers van Intel te maken, zou je dat eens willen proberen?
http://www.computeridee.nl/workshop/wat ... r-afsluit/
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » za 30 sep 2017, 16:35

sorry voor de late reactie deze drivers staan er op welke moet ik verwijderen : Intel Rapid Storage Technologie en Intel Management Engine - Componenten hopend spoedig op een reactie .
Johnnyboy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probook afsluiten

Bericht door MandersOnline » ma 02 okt 2017, 10:15

Intel Rapid Storage Technologie Die is de gene die het probleem mogelijk veroorzaakt die andere niet.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » ma 02 okt 2017, 22:02

Ik heb hem verwijderd Intel Rapid Storage Technologie maar hij doet het nog steeds niet het probleem blijft met het afsluiten en opnieuw opstarten
Johnnyboy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23655
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Probook afsluiten

Bericht door MandersOnline » di 03 okt 2017, 11:15

Misschien voor de zekerheid die andere ook, verder heb ik zelf echt geen idee helaas.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: Probook afsluiten

Bericht door Johnnyboy » vr 10 nov 2017, 8:28

Ik heb Windows 10 op nieuw geinstalleerd en heb de intel programma's alle 2 verwijderd maar het probleem blijft nog steeds met afsluiten en opnieuw opstarten balen is dat .
johnnyboy

Plaats reactie