Router nodig?

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
sampy
Beginner
Beginner
Berichten: 74
Lid geworden op: vr 17 dec 2004, 14:40

Router nodig?

Bericht door sampy » do 13 feb 2014, 13:49

Goedemiddag Ben al heel lang lid hier en een tijd niet geweest.
Goed teken heb weinig problemen
Heb wel een vraagje.

Sinds kort hebben we een nieuwe modem gekregen van de upc.
Telefoon, tv en internet.
Nu vertellen ze me dat er geen router meer tussen hoeft. En dat in de modem die beveiliging zit
Ik heb een vaste pc boven en een draadloze laptop.
Ik had bij die oude modem wel een router (eminent) er tussen zitten.

Ben ik nu goed beveiligd of moet er toch een router er tussen.

Vriendelijke groeten San
Groetjes San

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23639
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: Router nodig?

Bericht door MandersOnline » di 18 feb 2014, 14:19

Tegenwoordig zit de router functie in je modem dus is die daarmee al beveiligd, mocht je liever zelf toch nog meer controle willen hebben kan je altijd er voor kiezen een router er tussen te zetten.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

sampy
Beginner
Beginner
Berichten: 74
Lid geworden op: vr 17 dec 2004, 14:40

Re: Router nodig?

Bericht door sampy » di 18 feb 2014, 16:17

Hartstikke bedankt voor je antwoord, ben nu toch wat zekerder over me beveiliging ;)
Groetjes San

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1070
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: Router nodig?

Bericht door Timelord » vr 21 feb 2014, 22:02

Als je een netwerkkabel achter in je modem kunt stoppen, dan heb je een modem met router. ;)

sampy
Beginner
Beginner
Berichten: 74
Lid geworden op: vr 17 dec 2004, 14:40

Re: Router nodig?

Bericht door sampy » za 22 feb 2014, 11:03

Dat heb ik ;)
Zit dus goed
Groetjes San

Plaats reactie