verbinding laptop

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Gesloten
cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

verbinding laptop

Bericht door cowboyspeedy » wo 10 okt 2012, 3:47

hallo mensen
ik heb een erg vreemd probleem
ik heb een laptop by mijn thuis zitten formateren en had toen vol op verbinding met mijn draadloos netwerk . maar toen ik de dag er na de laptop weer naar de eigenaars bracht om hem weer af te geven kreeg ik daar maar net af en toe 2 streepjes
terwyl ik naast de router modem stond
weet misschien iemand hoe ik dat kan veranderen
ik draai met de laptop op windows 7 32 bit
want als ik met mijn mobiel kijk heb ik als ik naast de modem/router gaat staan vol verbinding
dus ik snap er echt geen bal meer van
het is een acer aspire 3050
normaal draaide hy altyd op windows vista en toen hadden ze wel goede verbinding
grzz van cowboyspeedy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: verbinding laptop

Bericht door MandersOnline » wo 10 okt 2012, 15:29

Directe verklaring geven voor draadloze netwerken die ineens slecht signaal geven kan ik niet, maar kan je nagaan wat voor wireless adapter er in zit als het goed is een Atheros maar meer kan ik zo niet achterhalen...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: verbinding laptop

Bericht door cowboyspeedy » wo 10 okt 2012, 17:06

ja dat klot dat is hem maar kan het misschien zijn dat de kaart los zit want soms is hy helemaal weg het singnaal en dan sta ik naats de router maar andere zie ik wel dan
grzz van cowboyspeedy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: verbinding laptop

Bericht door MandersOnline » wo 10 okt 2012, 18:31

Wat zou kunnen is dat de kabels van de Antenne los zitten of een er van als je helemaal geen signaal hebt.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: verbinding laptop

Bericht door cowboyspeedy » wo 10 okt 2012, 19:10

ja soms wel en soms helemaal niks maar ik zie dan wel de andere wifi kanalen op de laptop
want dat deed mij denken aan de keer dat ik mijn dvd speler soms wel en soms ook niet zag op mijn pc en toen zat 1 van de kabels los vandaar
en ik weet dat jy er heel wat meer verstand van heb als ik hahahaha
grzz van cowboyspeedy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: verbinding laptop

Bericht door MandersOnline » do 11 okt 2012, 11:19

Ja vreemd enigste wat ik me kan bedenken is zet even de router uit en weer aan.
Antenne zou eventueel wel kunnen dat de kabel niet goed contact maakt maar dat is ook niet direct zeker.
Driver misschien bijwerken? Geen idee of dat wat zal doen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: verbinding laptop

Bericht door cowboyspeedy » do 11 okt 2012, 16:14

ja daar had ik ook aan gedacht en toen de driver gedownload en geinstaleerd op de laptop en toen meteen crash
heb hem toen in veilige modus op gestart en toen de wifi verwijderd met drivers en dan weer op gestart en gelukkig bleef alles draaien
dus ik heb het gevoel of die kaart niet helemaal in orde meer is
grzz van cowboyspeedy

cowboyspeedy
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 865
Lid geworden op: ma 01 dec 2003, 5:42

Re: verbinding laptop

Bericht door cowboyspeedy » ma 15 okt 2012, 19:55

nou het is op gelost de kaat was toch kapot hoor
heb de kaart vervangen en meteen vol op verbinding
dus dit kan je sluiten hoor thanks voor jullie hulp
grzz van cowboyspeedy

Gesloten