2 computer's

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

2 computer's

Bericht door Johnnyboy » zo 27 sep 2009, 12:22

ik heb een computer en een laptob die wil ik alle twee op internet hebben .Het beste is dat ik er een router tussen zet toch .
Maar ik doe het voorlopig even anders ik plug de internetkabel wel over naar de laptob als ik daar mee op internet wil .
Maar nou heb ik iedere keer het probleem dat ik de stekker uit het stopcontact moet halen van de modem dan word hij gereset . kan ik ergens in de instellingen dat veranderen dat als ik de internet kabel over plug naar mijn laptob of weer naar mijn gewone computer dat ik dan niet de stekker van de modem er uit hoeft te halen . Laat het me even weten
Johnnyboij

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: 2 computer's

Bericht door MandersOnline » ma 28 sep 2009, 21:25

je krijgt geen verbinding als je de stekers omzet?

Wat je kan doen is even via command prompt een nieuw ip adres proberen op te vragen.

Start --> uitvoeren --> typ: CMD --> druk: OK

Daarna ipconfig /release
vervolgens ipconfig /renew
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: 2 computer's

Bericht door Johnnyboy » ma 28 sep 2009, 22:01

ok

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: 2 computer's

Bericht door MandersOnline » do 01 okt 2009, 13:20

Dat zou het probleem definitief moeten oplossen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Johnnyboy
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 291
Lid geworden op: za 02 okt 2004, 21:18
Locatie: Roosendaal

Re: 2 computer's

Bericht door Johnnyboy » za 03 okt 2009, 15:26

het probleem is opgelost hoor ik heb er een router tussen gezet nogmaals bedankt.
Johnnyboy

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: 2 computer's

Bericht door MandersOnline » zo 04 okt 2009, 13:01

heel fijn om te horen en tevens bedankt voor de bevestiging dat het werkt.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie