KPN Experia Box

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Klaas
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 274
Lid geworden op: ma 27 okt 2003, 21:05

KPN Experia Box

Bericht door Klaas » do 12 feb 2009, 11:18

Geacht forum,

Ik wil een vraag stellen namens mijn buurman.

Wat is het geval, hij heeft uTorrent geinstalleerd, maar als hij gaat downloaden dan brand een oranje driehoekje, dat moet normaat een groen rondje moet zijn als alles goed is.

Hij is in het bezit van een KPN Experia Box (draadloos), maar is het mogelijk om ook hierin een poort te openen?. Ik heb geen ervaring met draadloze modems.
Ik had even vluchtig het boekje doorgenomen en zag dat hij met http://192.168 enz de instelling van de Experia Box kan aanpassen. Zit er dan ook een optie in
om een poort te forwarden?.

Ik vind het een beetje trikkie om bij een ander te gaan klooien, dus vandaar mijn vraag.

Alvast bedankt.

Gr. Klaas

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: KPN Experia Box

Bericht door MandersOnline » do 12 feb 2009, 11:32

Welke is het exact dan kan ik iets verder voor je kijken.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Klaas
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 274
Lid geworden op: ma 27 okt 2003, 21:05

Re: KPN Experia Box

Bericht door Klaas » do 12 feb 2009, 12:08

Nou daar vraag je me wat, ik heb het boekje even zitten door te bladeren, maar zoals ik het kan zien gaat het om een soort router want er kunnen meerdere PC's op aangesloten worden.
Op de achterzijde staat: Tel 1 lijnTel 2 Lijn en dan de aansluiting voor ADSL. vervolgens Netwerk 4-3-2-1 en USB Reset Power en Adapter.

De voorzijde"Power ADSL Online USB. Netwerk 1 2 3 4 en WIFI Voip Tel 1 en Tel 2.

Ik lees dit van de voorbeeldplaatjes, alleen staat er geen typenummer bij om wat voor apparaat het gaat (zou ik weer bij de buurman langs moeten gaan).

Misschien heb je hier iets aan.

Gr. Klaas

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: KPN Experia Box

Bericht door MandersOnline » do 12 feb 2009, 15:29

Staat er ook niet een merknaam op, bijvoorbeeld Siemens en Alcatel?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Re: KPN Experia Box

Bericht door Pipo » do 12 feb 2009, 20:24

Kijk eens op www.portforward.com

Klaas
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 274
Lid geworden op: ma 27 okt 2003, 21:05

Re: KPN Experia Box

Bericht door Klaas » do 12 feb 2009, 21:44

Hier had ik al gekeken, maar kon niets vinden.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: KPN Experia Box

Bericht door MandersOnline » vr 13 feb 2009, 12:22

Daarom moet je ook het merk hebben dan kan je daar beter zoeken :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Klaas
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 274
Lid geworden op: ma 27 okt 2003, 21:05

Re: KPN Experia Box

Bericht door Klaas » do 26 feb 2009, 18:01

Beste mensen het is opgelost hoor, ik kon een poort openen, en nu werkt alles naar behoren.

Gr. Klaas

Plaats reactie