Netwerksleutel nodig

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
Foes
Beginner
Beginner
Berichten: 13
Lid geworden op: do 01 jun 2006, 21:10

Netwerksleutel nodig

Bericht door Foes » za 02 feb 2008, 14:57

Goedenmiddag,aangezien ik mijn 2de pc opnieuw moet instellen op het draadloze netwerk,moet ik mijn netwerksleutel invoeren en laat ik die nu niet meer weten.. :| :| :| (dom,dom,ik weet het.)

Moet ik nu bij de instelling van de router (zyxell p336-m) een nieuwe netwerksleutel invoeren,of betsaat er nog een andere manier om erachter te komen..??

Alvast bedankt... groetjes Foes


Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 02 feb 2008, 19:04

Je kan kijken of er een programma is die je wachtwoord laat zien maar denk dat het een heel kleine handeling is om deze weer aan te passen ik weet niet waarom dat het probleem zou zijn? Je kunt allicht een paar mogelijkheden proberen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » zo 03 feb 2008, 2:09

Gewoon uitlezen op je router
en anders een nieuwe instellen
is in 20 seconden gepiept

Foes
Beginner
Beginner
Berichten: 13
Lid geworden op: do 01 jun 2006, 21:10

Bericht door Foes » zo 03 feb 2008, 13:17

Gaat wel wat proberen,bedankt voor de info.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 03 feb 2008, 13:52

Roep anders waar je mis loopt.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » di 05 feb 2008, 23:01

MandersOnline @ Za 02 Feb 2008, 18:04 schreef:Je kan kijken of er een programma is die je wachtwoord laat zien maar denk dat het een heel kleine handeling is om deze weer aan te passen ik weet niet waarom dat het probleem zou zijn? Je kunt allicht een paar mogelijkheden proberen.
Wachtwoorden worden als sterretjes weergegeven, maar met SIW (System Information for Windows of het onderdeel Eureka ervan is dat geen probleem.

SIW, dat gratis is en erg veel heel fraaie dingen kan doen en werkelijk een schat aan informatie over je computer kan weergeven, kun je hier downloaden als stand-alone of als te installeren programma. Stan-alone is een exe-bestand dat je b.v. vanaf een USB-stick op elke Windows computer kunt draaien. Ik vind het geweldig.

Jan

Ha,ha zelfde antwoord zojuist ook bij Outlook Express wachtwoordprobleem gegeven :lol:

Foes
Beginner
Beginner
Berichten: 13
Lid geworden op: do 01 jun 2006, 21:10

Bericht door Foes » ma 11 feb 2008, 10:39

Nogmaals bedankt,blijkt nu dat mijn router stuk is gegaan,die wordt dus vervangen.

Dan wordt alles toch weer opnieuw ingesteld.

Groetjes..

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23644
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 11 feb 2008, 22:44

Succes er mee en wel die beveiliging er op zetten he :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie