draadloos itnernet probleem

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
faithles
Beginner
Beginner
Berichten: 47
Lid geworden op: zo 04 sep 2005, 11:42

draadloos itnernet probleem

Bericht door faithles » zo 27 jan 2008, 15:36

ik heb een wireless usrobotoics maxg 5465 router en een linksys internet stick. Deze router werkt op wpa maar i kwil veranderen naar WEP omdat mijn nintedo ds daar alleen op werkt. dus ik stel alles in op wep en heb verbinding met men router maar ik heb geen internet. allemaal heel raar vind ik dus daarom vraag ik om hulp aub.
alvast bedankt
faithles

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 28 jan 2008, 16:42

Heb je dan met je PC geen verbinding met internet?
Heb je met je DS geen verbinding met internet?
Heb je geen verbinding met internet bij je Router?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

faithles
Beginner
Beginner
Berichten: 47
Lid geworden op: zo 04 sep 2005, 11:42

Bericht door faithles » ma 28 jan 2008, 20:03

mijn pc die met kabel werkt heeft internet dan, mijn ds heeft ook internet en die pc van men pa met zijn usb stick heeft verbinding met de router maar geen itnernet.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 29 jan 2008, 15:20

Werkt die USB stick wel op de andere PC??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Bericht door Timelord » di 29 jan 2008, 17:40

Heb je die wel omgezet dan van wpa naar wep ?

faithles
Beginner
Beginner
Berichten: 47
Lid geworden op: zo 04 sep 2005, 11:42

Bericht door faithles » di 29 jan 2008, 19:36

ja. die stick heb ik omgezet.op andre pc is het hetzelfde prob dan.
ben al naar winekl geweest daar zegn ze ff ressete en opnieuw isntellen.heb ik gedaan maar trg hetzelfde. router en stick gereset.echt raare boel.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 30 jan 2008, 0:47

VOordat je WEP gebruikte werkte die wel he??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

faithles
Beginner
Beginner
Berichten: 47
Lid geworden op: zo 04 sep 2005, 11:42

Bericht door faithles » wo 30 jan 2008, 16:56

ja. maar het lukt al. ik heb de stick opnieuw geisntalleerd en toen werkte hij wel.
toch bedankt
greets
faithles

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 30 jan 2008, 17:47

ahhh nou ja mooi dat het nu dus wel gaat, maar vind het nog wel iets wat vaagjes :D
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie