toetsenbord probleem

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
ralph
Beginner
Beginner
Berichten: 69
Lid geworden op: zo 10 aug 2003, 16:36

toetsenbord probleem

Bericht door ralph » do 06 dec 2007, 17:25

hallo,
ik stuit op het volgende probleem,, de shift toets werk niet meer, dus geen hoofdletters en of symbolen meer te typen
ik heb zoiets nog niet eerder meegemaakt,vraagje,is dit mogelijk een instellings probleem.....vraagteken of is het toetsenbord kapot,het is een draadloos toetsenbord en als ik shift indruk,reageerd het ontvangertje .

wie weet raad

vr.gr.ralph

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 08 dec 2007, 0:35

Lastig te bepalen.

Kan je het op een andere PC uitproberen toevallig?
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

ralph
Beginner
Beginner
Berichten: 69
Lid geworden op: zo 10 aug 2003, 16:36

Bericht door ralph » za 08 dec 2007, 11:22

hallo,ja goeie gedachte, en ook al geprobeerd,werkt nog steeds niet,toen toetsenbord van een ander geprobeerd en alles ok

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 08 dec 2007, 15:37

oke duidelijk en erg jammer natuurlijk..
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

whittey
Beginner
Beginner
Berichten: 93
Lid geworden op: zo 03 okt 2004, 14:11
Locatie: Ergens in Friesland

Bericht door whittey » zo 09 dec 2007, 9:54

Het is maar een toetsenbord.... en dus een gebruiksvoorwerp, en dus slijtage onderhevig ... Maar het blijft jammer :(
Pentiums melt in your PC, not in your hand !

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 09 dec 2007, 10:33

Jawel het is een gebruikvoorwerp en het is vervangbaar, maar ja je zit snel een uurtje bij de baas te ploeteren of langer voor zo een ding toch weer zonde van de tijd vind je niet??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

ralph
Beginner
Beginner
Berichten: 69
Lid geworden op: zo 10 aug 2003, 16:36

Bericht door ralph » zo 09 dec 2007, 16:45

Ja ja, maar als je pensionaris ben,kan je al niet eens een uurtje ploeteren

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » zo 09 dec 2007, 18:39

hoezo niet??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

ralph
Beginner
Beginner
Berichten: 69
Lid geworden op: zo 10 aug 2003, 16:36

Bericht door ralph » zo 09 dec 2007, 22:25

geen baas,......mijn vrouw daargelaten.
Bedankt voor de discussie.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 10 dec 2007, 23:37

hahaha oke :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » di 11 dec 2007, 20:22

ralph @ Zo 09 Dec 2007, 15:45 schreef:Ja ja, maar als je pensionaris ben,kan je al niet eens een uurtje ploeteren
Nee dan is er geen baas meer maar een "fooi" van de staat, waar je langjarig zelf voor hebt betaald, en hopelijk wat opgebouwd pensioen :P

Een mede-pensionaris....

Jan

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 11 dec 2007, 22:02

hahahaha Jan daar heb je een hele goede.... maar als je pensieon hebt betaal je ook daar nog weer een deel van aan de staat als ik het goed heb....
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
Jan_Kol
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 854
Lid geworden op: ma 04 aug 2003, 0:53
Locatie: Meppel
Contacteer:

Bericht door Jan_Kol » do 13 dec 2007, 17:19

Uiteraard betaal je over alles weer belasting (dus ook de AOW voor zover ik heb begrepen) want de staat is nog hebberiger dan de Roversbende uit Redmond (in de wandeling bekend als Microsoft).

Ehh, Roversbende uit Redmond? Ja, want ik las recent ergens dat ze noodlijdend zijn m.b.t. Windows qua winstmarge (slechts een procent of 40 winst per stuk) maar dat netjes compenseren met een winstmarge op Office-producten: die schijnt een schamele meer dan 80% te zijn per "in licentie gegeven"exemplaar :evil:. Je zou bijna medelijden krijgen met Gates en zijn soortgenoten, zo zielig.

Jan

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23647
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » do 13 dec 2007, 22:27

daar heb je weer een punt jan, maar goed je kan klein beetje kiezen welke software je wilt, alleen je regering is wat moeizamer...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie