shift toets werkt niet

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

shift toets werkt niet

Bericht door maitre » di 14 aug 2007, 9:08

hoi mijn shift toets werkt ineens niet meer.ik heb een medion draadloos toetsenbord. ook de ctrl a doet het niet meer. is dit een technische fout of kan ik nog iets doen bij instellingen of zo.
groetjes

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1243
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Re: shift toets werkt niet

Bericht door lsc2000 » di 14 aug 2007, 9:18

maitre @ Di 14 Aug 2007, 9:08 schreef:hoi mijn shift toets werkt ineens niet meer.ik heb een medion draadloos toetsenbord. ook de ctrl a doet het niet meer. is dit een technische fout of kan ik nog iets doen bij instellingen of zo.
groetjes
Al eens de batterijen vervangen :?:
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

Bericht door maitre » di 14 aug 2007, 9:40

ja die heb ik vorige week vervangen

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 14 aug 2007, 17:32

Ik weet niet of je de baterijen kan nachecken of als je hem er even uit haalt en in een ander USB poortje zet dat het dan wel goed gaat neem aan dat het een USB aansluiting heeft...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

Bericht door maitre » di 14 aug 2007, 23:00

k heb er weer nieuwe batterijen ingedaan. als de usb niet goed zit werkt er toch niks ofwel k heb hem schoongemaakt met tune up utilities 2007 en de bacup weer tegug gezet omdat ik dacht dat het iets et het schoonmaken te maken heeft maar hij doet het nog niet. en het vervelende is dat de apenstaart ook niet werkt nu

Gebruikersavatar
lsc2000
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1243
Lid geworden op: vr 03 mar 2006, 12:33
Locatie: Centrum van het land vlak bij utreg

Bericht door lsc2000 » di 14 aug 2007, 23:10

maitre @ Di 14 Aug 2007, 23:00 schreef:k heb er weer nieuwe batterijen ingedaan. als de usb niet goed zit werkt er toch niks ofwel k heb hem schoongemaakt met tune up utilities 2007 en de bacup weer tegug gezet omdat ik dacht dat het iets et het schoonmaken te maken heeft maar hij doet het nog niet. en het vervelende is dat de apenstaart ook niet werkt nu
kijk dan hier even: http://www.medion.com/nl
Bij service en ondersteuning. 8)
Verstand van computers? Hahaha egnie ik doe net alsof.
Afbeelding
This message was checked by LSC2000 system 2015-2020.
home page http://www.lsc2000.nl

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 15 aug 2007, 17:53

Ik denk dat je Toetsenbord een defect heeft hoor en dan is die tip van Lo wel verstandig.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

maitre
100+ Poster
100+ Poster
Berichten: 159
Lid geworden op: do 21 aug 2003, 12:14
Locatie: tilburg

Bericht door maitre » wo 15 aug 2007, 18:40

ik heb de usb losgehad en weer terug erin opnieuw geinstalleerd maar hij doet niets. dank je wel voor de antwoorden

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23653
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » vr 17 aug 2007, 17:23

Contact op nemen met de fabrikant Medion en die hebben echt een goede service
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie