roodkleuring printwerk

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
H Bens
Beginner
Beginner
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 15 jan 2007, 19:37

roodkleuring printwerk

Bericht door H Bens » ma 15 jan 2007, 20:01

Ik ben sinds kort in het (gelukkige ?) bezit van een printer Canon Pixma iP 4000.
Op mijn nieuwe computer draait Adobe Photoshop CS2 met Windows XP.
Mijn prints hebben allemaal een roodkleuring die ik er maar niet uit kan krijgen.Ik heb al allerlei instellingen geprobeerd.
Wat nog een klein beetje helpt, maar ook niet meer dan dat, is het wegdrukken van de rode kleur in de instelling van de afbeelding zelf.
Ik gebruik de originele inktpatronen en fotopapier.

Kan iemand me helpen ?

Bij voorbaat dank en vriendelijke groet.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » ma 15 jan 2007, 20:42

Beetje duur grapje misschien denk dat je Inktpatroon kapot is...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

H Bens
Beginner
Beginner
Berichten: 2
Lid geworden op: ma 15 jan 2007, 19:37

Bericht door H Bens » ma 15 jan 2007, 22:00

Een defecte inktpatroon lijkt me onwaarschijnlijk omdat ook bij een nieuwe het probleem is opgetreden.

Gebruikersavatar
Pipo
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1245
Lid geworden op: vr 24 sep 2004, 16:26

Bericht door Pipo » ma 15 jan 2007, 22:35

Welke heb je dan vervangen

Ik meen me te herinneren dat de Pixma iP 4000 3 kleurenpatronen heeft.
Bij rood overwicht kan een van de andere defect zijn.
Was bij mijn pixma ip5000 wel zo

suc6

Pipo :D

rundon
Beginner
Beginner
Berichten: 5
Lid geworden op: do 06 sep 2007, 15:10

Bericht door rundon » vr 07 sep 2007, 14:34

Dat had ik ook een tijdje. Ik heb net dezelfde printer. Weet je wat het hier was? (echt om te lachen) Ik had het stripje van een van de inktpatronen vergeten te verwijderen. Misschien dat je er goed aan doet om alle inktpatronen er even uit te halen en dat te checken.
Succes ermee, Rundon

Plaats reactie