Beeldscherm gaat niet aan

Alles wat met hardware en randapparatuur te maken heeft.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
lodewijk
Beginner
Beginner
Berichten: 7
Lid geworden op: ma 12 jul 2004, 10:52

Beeldscherm gaat niet aan

Bericht door lodewijk » di 30 nov 2004, 21:32

Hoi. ik heb pas geleden windows xp geinstalleerd op een computer. Alles eerst geformatteerd en toen de instalatie .Maar bij het begin was het al een probleem.Eerst gezeur over een partitie,deze moest eerst verwijderd worden. Dit ging wel automatisch maar na de installatie had ik er opeens een harde schijf bij C en D . Nadat ik de computer had afgesloten krijg ik hem niet meer aan de praat, het beeldscherm gaat niet aan , en ik hoor de harde schijf ook niet meer. Wie weet hier een oplossing voor???

Batterij eruit helpt ook niet.

Groetjes Lodewijk. :cry: :cry:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 30 nov 2004, 21:55

Zit er verder wel stroom op de PC??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

lodewijk
Beginner
Beginner
Berichten: 7
Lid geworden op: ma 12 jul 2004, 10:52

Bericht door lodewijk » di 30 nov 2004, 23:33

Er zit gewoon stroom op . Het is net alsof de harde schijf gewoon stil staat.
Ik hoor hem namelijk niet meer bij het opstarten.
Het beeldscherm blijft gewoon in de standby staan . :cry:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » di 30 nov 2004, 23:34

lijkt er een beetje op dat je moederbord de geest heeft gegeven ofzo...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

lodewijk
Beginner
Beginner
Berichten: 7
Lid geworden op: ma 12 jul 2004, 10:52

Bericht door lodewijk » wo 01 dec 2004, 22:00

Ik weet het niet de cd-rom speler draait ook wel. Heeft het er niet mee te maken dat xp op D is geinstalleerd? Ik heb trouwens maar 1 harde schijf. Dit moet dan toch de C-schijf zijn? :?:

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » wo 01 dec 2004, 22:02

op een harde schijf kan je meerdere partities hebben...

Verder draaid de CDrom altijd wel als je CD er in doet bij mij...
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie