gps dvd kopie doet het niet

Over programma's om CD's te branden en meer.

Moderator: MandersOnline

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

gps dvd kopie doet het niet

Bericht door sabatini » ma 08 jun 2009, 10:08

probleem is dat ik de originele dvd gps navteq gekopie

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: gps dvd kopie doet het niet

Bericht door MandersOnline » ma 08 jun 2009, 11:12

het kan zo zijn dat er een beveiliging op zit of dat gekopieerde cd's/dvd's niet goed gelezen kunnen worden door de speler, of dat het aan het type ligt waar je het op gebrand hebt.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

Re: gps dvd kopie doet het niet

Bericht door sabatini » ma 08 jun 2009, 11:52

heb het nogmaals gedaan met fab 5 en dvd clone genomen maar noppes ik gebruik princo 4speed dvds misschien is het dat dan wel waar het aan ligt

brombeer
Beginner
Beginner
Berichten: 86
Lid geworden op: do 25 dec 2003, 9:47
Locatie: den haag

Re: gps dvd kopie doet het niet

Bericht door brombeer » ma 08 jun 2009, 18:02

weet niet of hier wat aan hebt maar een vriend van mij heeft het zelfde probleem gehad nu gebruikt hij philips dvd's en hij brand ze op 2 speed
groetjes brombeer (den haag)

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

Re: gps dvd kopie doet het niet

Bericht door sabatini » ma 08 jun 2009, 18:12

bedankt voor de tip zal het proberen grts

Gebruikersavatar
Timelord
1000+ Poster
1000+ Poster
Berichten: 1073
Lid geworden op: ma 14 mei 2007, 11:32
Contacteer:

Re: gps dvd kopie doet het niet

Bericht door Timelord » di 09 jun 2009, 11:02

Ik gebruik clonecd, langzame snelheid en fouten meecopieeren.

Een beveiliging, okee, maar dan moet je WEL de mogelijkheid hebben om de originele cd om te kunnen wisselen voor een nieuw exemplaar
mocht hij defect gaan.

Hier gaan de verkopers mank en laten ze je lekker in je sop gaar koken. Koop maar een nieuwe zeggen ze dan.
Ik voel dus totaal geen wroeging als ik een copie van de cd maak. :mrgreen:

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

Re: gps dvd kopie doet het niet

Bericht door sabatini » wo 10 jun 2009, 8:05

bedankt timelord , deel je mening,probeer het zo ook eens grtjs

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

kopie navteq onmogelijk

Bericht door sabatini » wo 10 jun 2009, 15:08

hallo ik heb al een eerdere topic geplaatst over kopie dvd gps opel ,maar nu verneem ik via foum opel nav dat de dvds voor navteq door siemens gemaakt worden en het systeem enkel werkt met deze dvds heeft hier iemand weet over of is dit maar een kwakkel praatje ,maw er zouden geen kopies in draaien die niet op een siemens dvd zouden staan , wie weet meer erover grts sabatini

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23658
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: kopie navteq onmogelijk

Bericht door MandersOnline » do 11 jun 2009, 10:20

Zou zomaar kunnen dat die beveiliging er in zit, ik heb geen idee of dat echt zo is, maar er zit ook bijvoorbeeld in een Playstation zo een beveiliging dat die enkel maar de originele disks kan lezen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Gebruikersavatar
boxer2
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 298
Lid geworden op: do 21 okt 2004, 15:59

Re: kopie navteq onmogelijk

Bericht door boxer2 » do 11 jun 2009, 14:52

de DVD 90 van Opel kun je zo werkend kopieeren.
Errare humanum est.

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

Re: kopie navteq onmogelijk

Bericht door sabatini » do 11 jun 2009, 15:51

heb ik gedaan doch hij werkt niet in de wagen , hoe kopieer hem dan best,, ?? weet je dat toevallig boxer

Gebruikersavatar
boxer2
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 298
Lid geworden op: do 21 okt 2004, 15:59

Re: kopie navteq onmogelijk

Bericht door boxer2 » do 11 jun 2009, 16:02

gewoon eerst een iso maken met bv ImgBurn = free ware( http://www.imgburn.com/) en daarna de iso op een goed merk dvd ik gebruik Verbatim.op een zo laag mogelijke snelheid weer branden.
Errare humanum est.

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

Re: kopie navteq onmogelijk

Bericht door sabatini » do 11 jun 2009, 16:08

ik heb em als iso gebrand met nero 9 en een poging clone dvd met fab 5 met beiden werkt het niet ,speler geeft aan insert dvd ,en toch staat er identiek hetzelde op als de originele raar maar waar ,en gebrand tegen 2.4 op princos en die lopen met x-box spellen uitstekend ; weet het niet meer nu grts sabatini

Gebruikersavatar
boxer2
200+ Poster
200+ Poster
Berichten: 298
Lid geworden op: do 21 okt 2004, 15:59

Re: kopie navteq onmogelijk

Bericht door boxer2 » do 11 jun 2009, 16:13

zoals gezegd, hier werkt hij 100%.
Errare humanum est.

sabatini
Beginner
Beginner
Berichten: 9
Lid geworden op: ma 08 jun 2009, 9:59

Re: kopie navteq onmogelijk

Bericht door sabatini » do 11 jun 2009, 16:18

bedankt alvast ik ben dat progie aant downen ;zal het hiermee nog eens proberen grts nogmaals bedankt voor de tip doei

Plaats reactie