nero

Over programma's om CD's te branden en meer.

Moderator: MandersOnline

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

nero

Bericht door theo » za 27 dec 2008, 18:50

hallo ik heb zojuist nero 9 geinstalleerd.dat ging allemaal goed.maar als ik nu op nerostartsmart klik krijg ik de melding.xml parser exemplaar kan niet worden gemaakt.
installeer microsoft xml core service ms xml 4.0 sp2 of hoger opnieuw.
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: nero

Bericht door MandersOnline » za 27 dec 2008, 21:03

http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

Probeer deze eens te installeren Theo
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: nero

Bericht door theo » za 27 dec 2008, 22:24

hhoi welke moet ik dan pakken is dat mxml_msi of ia_64.msi of sdk_msi of x64.msi

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: nero

Bericht door MandersOnline » za 27 dec 2008, 23:42

msxml6.msi

Is al voldoende
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: nero

Bericht door theo » zo 28 dec 2008, 13:12

hoi moet ik dan eerst mn, nero 7 verwijderen voor ik ga installeren.nero 9
alvast bedankt voor de hulp.
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: nero

Bericht door MandersOnline » zo 28 dec 2008, 14:13

nee dat is niet nodig.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: nero

Bericht door theo » di 21 apr 2009, 17:22

hallo ik heb nero 8.2.8 geinstaleerd.nu wil ik xml parser msxml 6.0 instaleren .maar ik krijg de melding.installation of msxml 6.0 parser
failed because a higher version already exists on the machine.wat moet of kan ik nu doen.want als ik op nero klik krijg ik de melding xml-parser kan niet worden gemaakt.
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: nero

Bericht door MandersOnline » wo 22 apr 2009, 10:33

Kan je de melding van Nero geheel opgeven? Want ik denk dat je Nero even van de site van nero opnieuw moet downloaden en installeren.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: nero

Bericht door theo » wo 22 apr 2009, 17:17

krijg deze melding xml-parser exemplaar kan niet worden gemaakt instaleer microsoft xml core services msxml 4.0 sp2 of hoger opnieuw.dit is de melding als ik op het icoontje van nero klik.
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: nero

Bericht door MandersOnline » wo 22 apr 2009, 23:39

Heb je ook alle Windows Updates geinstallerd soms hebben ze een update kan zijn dat je die nog mist.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: nero

Bericht door theo » wo 22 apr 2009, 23:46

hoi ik heb er net nog 3 update,s gehad.maar toen ik d msxml wilde instaleren kreeg ik deze melding the windows installer service cannot update the system file c:\windows system32\msxml6r.dll because the file is protected by windows.
groetjes theo

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: nero

Bericht door MandersOnline » do 23 apr 2009, 9:04

dat komt omdat het reeds door windows word gebruikt, je kan proberen direct te installeren na starten.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: nero

Bericht door theo » do 23 apr 2009, 9:42

hoi kan ik dit ook proberen via veiligemodus.of moet ik de pc afsluiten en dan opnieuw opstarte en dan instaleren.

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23648
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Re: nero

Bericht door MandersOnline » do 23 apr 2009, 14:04

beide mag je van mij proberen en anders verwijder je dat onderdeel even via SOftware of als je vista gebruikt Via Programma's en onderdelen.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

theo
500+ Poster
500+ Poster
Berichten: 630
Lid geworden op: zo 01 aug 2004, 9:43
Locatie: eindhoven

Re: nero

Bericht door theo » do 23 apr 2009, 15:51

hoi ik heb beide geprobeert maar dat lukt niet heb hem ook een keer verwijderd en opnieuw er op gezet maar hij geeft de zelfde foutmelding aan.wat nu of is er een andere goed brandprogamma.
groetjes theo

Plaats reactie