magix foto cd/dvd 6.0

Over programma's om CD's te branden en meer.

Moderator: MandersOnline

Plaats reactie
berno
Beginner
Beginner
Berichten: 70
Lid geworden op: zo 14 jan 2007, 15:05

magix foto cd/dvd 6.0

Bericht door berno » za 29 sep 2007, 11:58

ik wil foto,s op dvd zetten met one click mode maar als ik hem wil branden krijg ik een schermje waar opstaat alles encoden-----enconden------gebruiken-------alles gebruiken ik druk op encode maar dan geeft hij bij branden interne fout aan hopelijk weet u raad groetjes

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 29 sep 2007, 12:35

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar heb geen idee wat er mis gaat, wat voor foutmeldingen krijg je en ik ken heel dat programma niet dus graag iets meer informatie.
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

berno
Beginner
Beginner
Berichten: 70
Lid geworden op: zo 14 jan 2007, 15:05

Bericht door berno » za 29 sep 2007, 13:26

bij het branden gaat het mis dan geeft hij interne fout aan kan het het zijn dat ik het verkeerde aan klik ik pak encoder of moet ik een ander pakken van de 3 ik weet niet eens wat het wil zeggen de foto.s zijn jpg besatanden

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 29 sep 2007, 13:45

Ik denk dat je probleem eerder ligt bij de brander.

Heb je ook al eens een ander soort brand programma gebruikt??
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

berno
Beginner
Beginner
Berichten: 70
Lid geworden op: zo 14 jan 2007, 15:05

Bericht door berno » za 29 sep 2007, 16:26

nee nog niet

Gebruikersavatar
MandersOnline
Manders Online
Manders Online
Berichten: 23660
Lid geworden op: zo 03 aug 2003, 1:12
Locatie: Amsterdam
Contacteer:

Bericht door MandersOnline » za 29 sep 2007, 17:16

Probeer dat eens, want een interne error zegt me niets als ik verder geen verdere foutcodes heb :)
Bezoek ook gerust de hoofd site https://www.mandersonline.nl

Plaats reactie